Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
naspo
03.08.2013 22:57 - Re: Koupě Citroenu C5
99
tomikm napsal(a):
kup si oktávku 1,6TDI, když ti jde o spotřebu. Máme ji v práci tříletou v kombíku a otočím s ní Tábor - Zlín za 4,6l. Věř mi, že bych to radši jezdil svou víc jak 12let starou C5 o 2l vyšší spotřebou - ale svezu se při tom pohodlně. Ano, ta Oktávka jede uspokojivě, svou práci si odvede, ale to vše, s C5 je to jiné. No a 2.7HDI v automatu to je prostě něco, to bych chtěl mít doma, jenže ještě musím krapet korunek přišetřit.

já jsem neřekl že mi jde jen o spořtebu (tak mi nevnucuj ochcávku - tu má moje žena jako firemní a nedá se srovnávat s C5), ale ze svého platu se mi bude hůře živit auto co žere kolem 9l než jiná motorizace s manuálem, není to o kvedlání, ale o tom že automat více vytáčí motor. Je pravda že do ekonomického srovnání manuál - automat jsem ještě nedošel, ale co mᚠihned první je že manuál má celoživotní náplň a v automatu se zhruba mění po 60t a zatím jsem nedospel do fáze koupit si úplně nové ale z bazaru a z toho vyplývá důvěřovat bazarníkovy. Jen co si vzpomenu, když moje žena otočila auto přes střechu( auto bzlo na odpis), tak bazarník prodal její vykoupené vozidlo a kupci nakukal že s ním jezdila žena a že bylo maximálně klepnuté na "blatníček". Poto nemám důvěru v automat jelikož uvažuji o tom že né každý da ten správný servis, a pak to skončí u mne a budu do toho vrážet a divit se proč auto cuká, zanedbaný servis není u automatu tak ojedinělý.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator