Boris911
|
30.07.2013 19:55 -
Re: Neoriginální autorádio do C5 II
|
|

|
Tak je pravda, e v "módu navigace" (termín z návodu k Citroen USB Boxu) těch adresářů můe být více, ale kadý opět můe mít max. 99 písniček). Ale nely tam, navzdory návodu, přepínat adresáře ipkami (nahorů a dolů) na rádiu, nebo kolečkem u volantu. Co byl zásadní nedostatek. A přes volbu 1 si to nepamatovalo, po vypnutí motoru, kde to bylo. Take na pí.u systém!
Co se AAC týče, tak já nemám iPod, ani iPhone, ale android telefon (do kterého si kupuji hudbu z iTunes, protoe Google nespustil prodej hudby v ČR). Take jsem musel převádět hudbu do MP3 na flashku. Takhle na flashku nahraji rouvnou soubory M4A a neztrácím kvalitu rekompresí (z např. 450Kbps AAC do 320Kbps MP3). MP3 také zabíraly víc, ne originál z iTunes.
U neoriginálního rádia jsem nael jednu chybku, která můe být pro někoho nepříjemná - parkovací asistent nepípá, ale stále se ukazuje na displeji. Take pro ty kdo parkují podle displeje, jako já, se nic nemění. A pro ty, co se orientují podle pískání to můe být blbé.
No, zítra odjídím na dovolenou, ale po dovolené jetě investuji do konvertoru pro ovládání rádia tlačítky na volantu/páčkou pod volantem. Dnes jsem se 3x přistihl, e na ně ahám, by nejsou zapojené, protoe redukce nebyla skladem, a já jsem na ně navyklý. Je to, jako kdy jsem před 15 lety dělal na prehistorické 8086 ze Sluovic a ruka mi, u tehdy, ujíděla po myi, která tam nebyla. |
| |
| |