Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
vasa
29.07.2013 21:57 - Re: Koupě Citroenu C5
Za?iato?n?k
Ad 1: 1.6 6kvalt nemá. Pokud jde o výkon je to zcela dostačující motor, já ho měl v mnohem t잚ím Jumpy dokonce s 66kW a v pohodě. Výkon toho motůrku není problém, to spíš náchylnost k některým poruchám... Nad 130 bude točit na pětku 3000 a víc, kde 2.0HDi točí pohodové necelé 2500 na šestku.

Ad 2: Biturbo bych chtěl sám taky ale k tomu se vyjádří zasvěcenější. Pokud jde o elektroniku, většina C5 je dobře vybavená, takže samozřejmě složitá. Taky jsem se bál, mám plnou výbavu, ale není to tak hrozný, umřel jeden parksenzor. Starat se o baterku, vybitá dělá paseku.

Ad 3: Já tu svojí koupil kus od Dortmundu. Řekl bych čím dál na západ, tím líp. Všude pozor na turecký bazarníky. Stáčí se tam taky, narazil jsem na podezřelé když jsem sháněl. Nejlepší přímo od soukr. majitele. Dá se ale sehnat i u nás - zabývá se tím někdo z klubu, nebo je pár dobrých referencí na firmy co je vozí z D... V tomhle vlákně dokonce .link.

Radši bych připlatil pár tisíc, než riskovat problémy

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator