Boris911
|
21.07.2013 10:36 -
Re: Neoriginální autorádio do C5 II
|
|

|
Tak to je výborné. Předpokládám, e to na displeji i nadále ukazuje čárky za autem, při couvání (parkovací asistent).
Ale jeliko jsem v manuálních zásazích nezkuený, tak bych potřeboval, prosím poradit, co ve je potřeba, pro přehození originálního rádia za neoriginální?
1.) Jak poznám, jestli mám nyní VAN/CAN/ISO autorádio (pokud je to důleité)?
2.) Jaké nástroje jsou, prosím potřeba pro vytaení a odpojení stávajícího autorádia? Někde na youtube jsem viděl, e je to buď nějaký malý roubovák. Ale jaký?
3.) Je potřeby, prosím sehnat nějakou redukci pro připojení neoriginálního rádia s ISO konektorem?
4.) Je potřeba přehodit i kovový rámeček, do které se rádio zasouvá, nebo 1DIN rádio bude bez problémů zasunout, a bude dret, v rámečku, po současném RD4 rádiu?
5.) Na rádiu (Sony MEX-BT3000) píí, e podporuje ovládání u volantu a podle manuálu je na to, vzadu, nějaký port. Je na to, prosím potřeba nějaká redukce z originálního autorádia? (Ovládání pod volantem při nejhorím oelím.)
Původně jsem plánoval návtěvu autorizovaného servisu, ale to by mě mohlo přijít na cca 2 tisíce, proto uvauji, e bych si to autorádio mohl zkusit přehodit sám. Ale jak u jsem napsal, tak k tomu potřebuji, prosím informace. Krycí plast (ze 2DIN na 1DIN) si zkusím objednat v servise.
Předem Vám moc děkuji za odpovědi. |
| |
| |