Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Auto se nezvedá
Tony_Z
17.07.2013 15:33 - Re: Auto se nezvedá
99
DeFuckTo napsal(a):
Zdravím, tak jsem byl taky postižen(možná ještě jsem).. Čekal jsem na přejezdu než projede vlak a jako vždycky sem si zacvičil s autem, uplně nahoru, pak uplně dolu a už sem se nezvednul a musel jsem dojet domu na břiše.. Hláška žádná, displej reagoval na čudlíky v pohodě a auto se nezvedalo, čerpadlo mrtvý. Dolil jsem cca 0,5l LDS. Vyměnil jsem maxipojistku a už to zase šlape jak zamlada. Je možný, že jsem to jenom na tom přejezdu pomát(sotva to padlo na břuch, tak sem to zas zvedal) a bude to oukej a nebo je jistý, že motor bude zapatlán?

PS: Nějaké autodíly v Kladně - měli pouze jednu pojistku(průsvitná) za 23,-. Tu jsem samozřejmě vzal a jel do autokelly pro náhradní. Tam měli taky jenom jednu jedinou, stejnou jako byla v autě(neprůhledná), za 43,- bez slevy. Je asi blbost aby v nich byl nějaký kvalitativní rozdíl ne?

K pojistce: Žádný rozdíl v pojistce by být neměl, pokud to nědělal Číňan v garáži na koleně a nestrkal do pojistky od 10A do 40A jeden a ten stejný drát, tak bude jistě v cajku.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator