DeFuckTo
|
04.07.2013 16:36 -
Re: zaviněná dopravní nehoda
|
|

|
Mikra - můj názor je ten, e 15ti letej kluk to můe mít v hlavě víc srovnaný ne 40ti letej táta od rodiny, take tolik k věku.. Rozdíl mezi motorkářem a člověkem jedoucím na motorce u říkat nebudu..
Plete si hruky s jabkama - On udělal chybu? Já myslim, e je přímo OBROVSKÝ rozdíl, mezi tím, kdy někdo udělá chybu(něco přehlédne, nevimne si atp.) a nebo ÚMYSLNĚ pouije věc, která nemá v provozu co dělat, dokonce bez patřičného oprávnění.. Není to chyba, ale naprostá bezohlednost a arogance..
Srovnává to s dítětem na dálnici? Opět hruky, jabka.. To dítě za to nemůe, neni to ani jeho chyba, nýbr by byla moje, jakoto jeho rodiče, take jedinej kdo by zaslouil řádnej trest bych byl já a nikdo jinej.
Na světě dle statistik denně umře cca 150 000 lidí, v ČR cca 300 lidí. Kolik z těch lidí si litoval, e umřeli? Znám jiný lidi, který a umřou, tak mi to bude líto, ne bezohlednýho řidiče motorky..
A do třetice hruky s jabkama - Je rozdíl mnout si ruce nad něčí smrtí a nebo jí ignorovat.. Já z toho nemám ani radost, ani z toho nejsem smutnej, ale jsem rád, e to neodskákal někdo nevinnej, jak se to často u arogantních viníků nehod stává..
A soudy v ČR? Pokud jsi viděl dokument mejdi, tak krásnej příklad zná, pokud ne, tak tady ho má:
Chlap o holích, 62 let, odmítl koupit zboí na předváděčce - prodejce si ho vzal ven, (to jak a co tam na něj řval radi psát nebudu) nakonec to skončilo tím, e do něj strčil tak, e se dědula rozmáz na záda a má trvalý následky. Z telefonního záznamu je slyet, jak prodejci nechtějí pustit pomoc k tomu zraněnému. Soud nakonec skončil tak, e útočník dostal podmínku a to přes to, e v minulosti byl ve výkonu trestu právě za ublíení na zdraví.. Tolik asi k justici...
No a závěrem mi řekni kdo je větí mejd: Obstarám si pistoli s vybroueným číslem, nemám zbroják a jdu s ní večer na Václavák. Tam zastřelim černocha, co prodává fet. Kdo z nás? |
| |
| |