Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
HELLMUT
30.06.2013 08:47 - Re: Koupě Citroenu C5
U??vate?
Klokan napsal(a):
není pravda, že platí pouze červené značky.

červené značky ti zařídí jen firma, žluté se píšou na soukromou osobu, jsou včetně pojištění a platí asi 5 dní. Zajdeš s papírama do výrobny značek, ty ti většinou vyřídí pojištění a vyrobí značku,na policajtech ti daj doklady a někde známku na značku a jedeš.

Jinak se dají zařídit i tady, ale musí mít člověk údaje/kopii z TP auta.

No já v žádné továrně nebyl
Je to normální úřad, asi jako u nás registr vozidel kde stojíš celý den frontu.Ale v tom Německu to bylo vyřízené za cca 20 min. Prodejce vzal papíry od auta,tam se něco vyplnilo a u okýnka jsem dostal spz.
Když jsem kupoval Xantii tak to trvalo asi hodinu, nebyl jsem u toho, tenkrát tam jel bazarník sám a asi to bylo dál od bazaru.
S těmi žlutými spz jsem to tenkrát někde našel, že platí i u nás. Ale musí být někde něco vyplněné ,že je to potřeba v Německu zdůraznit aby to tak udělali.Už si to ale nepamatuji co to bylo,ten prodejce mi tenkrát řekl, že to není problém a že to tak bude.Žluté tady v ČR jezdí úplně běžně a jak jsem psal i dost často po platnosti ale to už je jiné téma...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator