Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Auto se nezvedá
igok
30.06.2013 08:29 - Re: Auto se nezvedá
VIP
tak uz to doslo aj na mna "auto se nezveda"
Tento tyzden som prisiel rano do prace a polozil som auto na brucho (ani neviem vlastne preco, snad aby som ho trosku precvicil). Na obed sme sa vybrali s kolegom von. Auto som po starte zabudol zdvihnut a pohol som sa. Pocitil som ze nieco nieje v poriadku ale hned som si spomenul ze som na bruchu a dal som mu prikaz na zdvihnutie. Asi po 50 metroch som prisiel k vystupnej brane z firmy. Pri prechode branou som podvozkom zachytil spodnu vodiacu listu posuvnej brany. Zastavil som a pozrel von. Auto este stale bolo na bruchu. Tak som skusil dalsi prikaz na zdvihnutie, bol bez reakcie. Vypol som, opat nastartoval motor a dal prikaz na zdvihnutie do navyssej polohy. Auto sa zacalo zdvihat, tak som si pomyslel ze je vsetko ok a isli sme dalej. Auto vsak akosi cudne pruzilo a po cca 1 km mi vyhodilo hlasku o chybe pruzenia. Bolo to tesne pred restauraciou kde sme isli na obed, tak som to uz dokociroval do ciela. Ked sme vystupili z auta naskytol sa mi pohlad ako na tuningacskom zraze, prdel zdvihnuta a cumak pritlaceny k zemi Na obede som rozmyslal co to moze byt, napadlo mi ze mozno chyba LDS, lenze ked som to chcel pred restikou skontrolovat nedalo sa mi otvorit viecko nadoby, ktora je mimochodom uplne cierna a nepriehladna. Takze este jeden pokus dostat sa do prevadzkovej polohy. Tento krat som zatlacil tlacitko zdvihnutia len raz (nie niekolko krat ako predtym) a pokus bol uspesny . Po prichode do prace sa mi s pouzitim oboch ruk a riadnej sily podarilo povolit viecko na LDS. Po oleji ani stopy. Po prestudovani tohoto a dalsich vlaken som pre istotu zakupil 2 litre LDS a dolial. Celkovo mi chybalo 1,7 litra LDS. Auto uz cvici tak ako ma a tiez som si vsimol ze cerpadlo ma tichsi a hladsi zvuk.
Teraz mi len vystava otazka kde sa podelo 1,7 litra LDS. Auto ma nabehane 170 tis km. Pri lavom zadnom kole mam na spodku piestu mastnu gumenu krytku ale nevyzera to na masivny unik. Myslite ze to mohlo uniknut pri nespravnej manipulacii s autom v pneuservise?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator