jruze
|
30.06.2013 02:18 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
63zdenda napsal(a): Automatická převodovka stojí kolem 50tis.kč,také musí vědět jakej typ tam má,ale hned bych áhnul po tom od Martale2,za jedno je servisovaný u Jardy,víc není potřeba psát,je to pán mechanik,já kdy nechával měnit rozvody,tak kolem desítky,nepamatuji si přesně,pak spojka,spojkové loisko,dvouhmota a byl jsem na dalích 16tis.kč,tam je jetě čerpadlo,to nemám tucha kolik,kdy to sečte,má za toto uetřeno,v tomto případě já osobně bych dal přednost tomuto před automatem.
V některých případech by se neměl ohánět mím servisem(za mechaniku ručím)
Já sám jsem zastáncem AP a sám jsem koupil 3. auta bez AP - no je to právě o kupní ceně a stavu(výbavě) auta , ale konkrétní případ : biturbo,malej nájezd,obouchané,něco chybělo,dobrý rok(6.2007),z AP+ navi+JBL jsem slevil (navi jsem doplnil RT4),AP nedoplní!! a je to o ceně a mé práci = cena 72000,- ??? prodávají se +- 120 - 130000,- + daleko vyí nájezd.Pokud chce auto levné musí s tímto počítat a umět si to udělat - pokud né vybírej o to opatrněji .
A co třeba toto (nejsem zastáncem AAA ale...) .link. KM asi sedět nebudou,ale je to alespoň uklizené a stav + servis po koupi je otázka na kterou z obrázků nejde odpovědět. |
| |
| |