Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
jruze
30.06.2013 02:18 - Re: Koupě Citroenu C5
U??vate?
63zdenda napsal(a):
Automatická převodovka stojí kolem 50tis.kč,také musíš vědět jakej typ tam máš,ale hned bych šáhnul po tom od Martale2,za jedno je servisovaný u Jardy,víc není potřeba psát,je to pán mechanik,já když nechával měnit rozvody,tak kolem desítky,nepamatuji si přesně,pak spojka,spojkové ložisko,dvouhmota a byl jsem na dalších 16tis.kč,tam je ještě čerpadlo,to nemám tucha kolik,když to sečteš,mᚠza toto ušetřeno,v tomto případě já osobně bych dal přednost tomuto před automatem.

V některých případech by se neměl ohánět mím servisem(za mechaniku ručím)
Já sám jsem zastáncem AP a sám jsem koupil 3. auta bez AP - no je to právě o kupní ceně a stavu(výbavě) auta , ale konkrétní případ : biturbo,malej nájezd,obouchané,něco chybělo,dobrý rok(6.2007),z AP+ navi+JBL jsem slevil (navi jsem doplnil RT4),AP nedoplníš!! a je to o ceně a mé práci = cena 72000,- ??? prodávají se +- 120 - 130000,- + daleko vyšší nájezd.Pokud chceš auto levné musíš s tímto počítat a umět si to udělat - pokud né vybírej o to opatrněji .

A co třeba toto (nejsem zastáncem AAA ale...) .link. KM asi sedět nebudou,ale je to alespoň uklizené a stav + servis po koupi je otázka na kterou z obrázků nejde odpovědět.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator