jirka002
|
29.06.2013 10:59 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
63zdenda napsal(a): Kdy tak koukám na prodej aut,prodává se jich vudo aa,ale kolem těch 50tis.kč muí počítat vdy s nějakou dalí investicí,hold za málo peněz málo muziky,s tím nic neudělá,nic ve zlym,musel bys mít sakra těstí,aby jsi kápnul na něco v uvozovkách bez investic,já osobně bych něco ubral ze svých nároků,a vzal bych něco z klubu,tady má největí jistotu o najetých km,servisování i v investici,kterou auto potřebuje,nikam tě nechci tlačit ani přesvědčovat,musí zváit pro a proti sám,píu pouze o jistotě,kterou bys tady rozhodně měl,auto nekupuje kadý den,tak si dej čas a rozumně o tom pouvauj. 
To s tebou naprosto souhlasim. Já taky vůbec neočekávám e okolo 50 tisíc koupim super auto. Mám na auto vyčleněnou částku přes 100 tisíc, ale chci mít dostatečnou rezervu na opravy, protoe zrovna u starího modelu c5 určitě nějaké investice budou a jak drahé jsou náhradní díly, nevím. Moje představa je asi taková, e si u někoho vyberu auto okolo těch 50 tis., odborník mi hned řekne, e okolo 25-30 tis se do něj musí hned nebo v nejblií době nasypat a jetě mi něco zbyde na pozdějí nečekaný opravy. Kdy jsme u toho, máte někdo představu kolik u C5 I stojí nová aut. převodovka? Té se toti obávám nejvíc a takto starého vozu. |
| |
| |