Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
jirka002
29.06.2013 10:59 - Re: Koupě Citroenu C5
99
63zdenda napsal(a):
Když tak koukám na prodej aut,prodává se jich všudo ažaž,ale kolem těch 50tis.kč muíš počítat vždy s nějakou další investicí,hold za málo peněz málo muziky,s tím nic neuděláš,nic ve zlym,musel bys mít sakra štěstí,aby jsi kápnul na něco v uvozovkách bez investic,já osobně bych něco ubral ze svých nároků,a vzal bych něco z klubu,tady mᚠnejvětší jistotu o najetých km,servisování i v investici,kterou auto potřebuje,nikam tě nechci tlačit ani přesvědčovat,musíš zvážit pro a proti sám,píšu pouze o jistotě,kterou bys tady rozhodně měl,auto nekupuješ každý den,tak si dej čas a rozumně o tom pouvažuj.

To s tebou naprosto souhlasim. Já taky vůbec neočekávám že okolo 50 tisíc koupim super auto. Mám na auto vyčleněnou částku přes 100 tisíc, ale chci mít dostatečnou rezervu na opravy, protože zrovna u staršího modelu c5 určitě nějaké investice budou a jak drahé jsou náhradní díly, nevím. Moje představa je asi taková, že si u někoho vyberu auto okolo těch 50 tis., odborník mi hned řekne, že okolo 25-30 tis se do něj musí hned nebo v nejbližší době nasypat a ještě mi něco zbyde na pozdější nečekaný opravy. Když jsme u toho, máte někdo představu kolik u C5 I stojí nová aut. převodovka? Té se totiž obávám nejvíc a takto starého vozu.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator