fanda C5
|
25.06.2013 17:39 -
Re: Oprava presezeného sedáku sedadla
|
|

|
fanda C5 napsal(a): Tak po dnení návtěvě čalouníka mám jasno, cena cca 1500,-kč, bude to dělat celý den, pokozený kus opraví tak, e to doplní a slepí, bohuel prý máme smůlu v tom, e se to nedá vyrvat ve a nechat jen látku, nedokázal by udělat stejnou jako je spolujezdce, navíc je problém, e tam není na co nový materiál přidělat. Jinak jsem přiel včas, protoe nemám pokozený potah, kdyby byl pokozený, u by to nelo tak dobře a bylo by to vidět. Co se týká opěradla, cena bude asi stejná, pozná co se dá, a to rozebere. Přítí týden tam jedu, tak a budu vědět co a jak, případně bude nějaká fotka, určitě ji sem dodám. Jinak jsem viděl jím opravené sedačky na jiná auta a vypadají super, tak doufám, e má bude taky taková. 
Zdravím vechny, konečně jsem se dostal k opravě sedaček, kdy jsem to ve rozebral, tak jsem se s čalouníkem zhrozil. Jak je na C5 ve perfektní, nebo alespoň normální, tak přední sedačky jsou totální malér. Molitan rozpraskaný a vydrolený, leckde se musel vystřihnout a nahradit novým kusem. Po slepení jsem celý spodek sedáků podlepil pevnou tkaninou a na místo kam se opírají pruiny, byl nalepen kus koberce. V místě pruin, byl molitan protlačený a do hloubky několika centimetrů, proto to zpevnění plátnem a kobercem. Posed neskutečně lepí, obrovská změna k lepímu. Tak doufám e mě to u nikdy nečeká, to rozebírat. Kadopádně vem děkuji za postřehy a rady, pokusím se připojit i nějaké fotky. |
| |
| |