Mikra
|
24.06.2013 22:32 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Já nael auto mladýmu v Mostě. Poádal jsem jumepa a on přijel, prohlídli jsme to, projeli jsme to, vynadali jim a jeli jsme domů. Jasně, něco mě to stálo, ale uetřilo mi to obrovskou investici za AP.
Druhý auto mladýmu nael jumep na slovači. Jel ho tam prohlídnout a kdy vypadalo dobře, tak jsem naloil mladýho a jeli jsme se na to podívat sami. Uplatnili jsme naučený finty z toho článku, co jsem ti postnul, dojednali luxusní slevu a koupili. Domluvili jsme se i s LukimC5 a ten nám to přivezl na podvalníku do ČR, zařídil papíry a pak jsme si pro to jeli na moravu k Lukimu. A zase mě to něco stálo. Nikdo mi to nebude vechno dělat a zařizovat z vlastní kapsy. Ale i s těma investicema za kouknutí a dovezení a vyřízení papírů má mladej krásný auto i s dobrou celkovou cenou.
Kdybych jel sám do bazaru a poslouchal bazarníky, tak dnes by měl mladej auto horí a draí.
Jumep a LukiC5 - jetě jednou děkuju.
Chci tím říct, e asi nenajde nikoho v okolí bazaru a nebo v okolí vyhlídnutýho auta. Ale kdy zaplatí cestovní náklady a nějakou tu svačinu, tak se ti nai odborníci pojedou kouknout na auto třeba jako jumep i do Německa. Na tomhle neetři, to ti naopak peníze uetří. |
| |
| |