Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
Mikra
24.06.2013 22:32 - Re: Koupě Citroenu C5
Za?iato?n?k
Já našel auto mladýmu v Mostě. Požádal jsem jumepa a on přijel, prohlídli jsme to, projeli jsme to, vynadali jim a jeli jsme domů. Jasně, něco mě to stálo, ale ušetřilo mi to obrovskou investici za AP.
Druhý auto mladýmu našel jumep na slovači. Jel ho tam prohlídnout a když vypadalo dobře, tak jsem naložil mladýho a jeli jsme se na to podívat sami. Uplatnili jsme naučený finty z toho článku, co jsem ti postnul, dojednali luxusní slevu a koupili. Domluvili jsme se i s LukimC5 a ten nám to přivezl na podvalníku do ČR, zařídil papíry a pak jsme si pro to jeli na moravu k Lukimu. A zase mě to něco stálo. Nikdo mi to nebude všechno dělat a zařizovat z vlastní kapsy. Ale i s těma investicema za kouknutí a dovezení a vyřízení papírů má mladej krásný auto i s dobrou celkovou cenou.
Kdybych jel sám do bazaru a poslouchal bazarníky, tak dnes by měl mladej auto horší a dražší.
Jumep a LukiC5 - ještě jednou děkuju.
Chci tím říct, že asi nenajdeš nikoho v okolí bazaru a nebo v okolí vyhlídnutýho auta. Ale když zaplatíš cestovní náklady a nějakou tu svačinu, tak se ti naši odborníci pojedou kouknout na auto třeba jako jumep i do Německa. Na tomhle nešetři, to ti naopak peníze ušetří.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator