Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
HELLMUT
24.06.2013 16:47 - Re: Koupě Citroenu C5
U??vate?
.45acp napsal(a):
Ten odkaz jsem dával jen jako ukázku toho, že když bude hledat, určitě najde to co se mu bude líbit a odpovídat jeho finančním možnostem. Určitě nemám žádný finanční zájem na prodeji auta, na který dávám odkaz.
Jen při hledání v inzerátech je potřeba jich víc otevřít, protože podle informací z hlavičky toho většinou moc nevyčte. Často ani motorizaci, palivo, typ karoserie a ani převodovku.
Taky si sebe neumím představit, jak se v německu dohaduju s nějakým turkem v bazaru. Pro někoho může být samostatný dovoz lehkou záležitostí, pro jiného téměř neřešitelný problém.

Já to taky nemyslel nijak zle jen jsem viděl cenu a počítal kolik to asi mohlo stát aby se to vyplatilo dovézt a něco vydělat. Vím pak jak asi vypadají auta za 1000eur - nic moc. V téhle cenové kategorii nelze moc čekat zázraky.
Pro Xantii jsem jel sám do Hannoveru,tam jsem ji obešel a zavolal sestře která mluví německy.Dal jsem telefon tomu arabovi a on s ní mluvil.Sám má zájem prodat tak všechny formality ohledně spz atd vyřídil.Auto bylo za 2500 a mám ho bez větších investic do teď(7let) Pro C5 jsem byl v Hamburku to už jsem se trochu bál byla za 5000. Tak jsem vzal Jardu vše bylo bez problémů,prodejce mluvil česky...
Vše se dá zařídit vezmeš kamaráda co mluví a není problém. Raději dám prachy Turkovi než tady nějakému šizuňkovi. Jasně i v Německu se provádí ale podstatně méně než tady.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator