HELLMUT
|
24.06.2013 16:47 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
.45acp napsal(a): Ten odkaz jsem dával jen jako ukázku toho, e kdy bude hledat, určitě najde to co se mu bude líbit a odpovídat jeho finančním monostem. Určitě nemám ádný finanční zájem na prodeji auta, na který dávám odkaz.
Jen při hledání v inzerátech je potřeba jich víc otevřít, protoe podle informací z hlavičky toho větinou moc nevyčte. Často ani motorizaci, palivo, typ karoserie a ani převodovku.
 Taky si sebe neumím představit, jak se v německu dohaduju s nějakým turkem v bazaru. Pro někoho můe být samostatný dovoz lehkou záleitostí, pro jiného téměř neřeitelný problém.
Já to taky nemyslel nijak zle jen jsem viděl cenu a počítal kolik to asi mohlo stát aby se to vyplatilo dovézt a něco vydělat. Vím pak jak asi vypadají auta za 1000eur - nic moc. V téhle cenové kategorii nelze moc čekat zázraky.
Pro Xantii jsem jel sám do Hannoveru,tam jsem ji obeel a zavolal sestře která mluví německy.Dal jsem telefon tomu arabovi a on s ní mluvil.Sám má zájem prodat tak vechny formality ohledně spz atd vyřídil.Auto bylo za 2500 a mám ho bez větích investic do teď(7let) Pro C5 jsem byl v Hamburku to u jsem se trochu bál byla za 5000. Tak jsem vzal Jardu ve bylo bez problémů,prodejce mluvil česky...
Ve se dá zařídit vezme kamaráda co mluví a není problém. Raději dám prachy Turkovi ne tady nějakému izuňkovi. Jasně i v Německu se provádí ale podstatně méně ne tady. |
| |
| |