Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
jirka002
24.06.2013 08:03 - Re: Koupě Citroenu C5
99
jruze napsal(a):
Vin ti řeknou,ale už ti nedokážou vysvětlit jak je možné že auto mělo víc Km už po záruce(několik let zpět) na otázku jestli se tedy sníží cena ? už je prý proto nižší na otázku kolik to má najeto když to prověřují ? - odpověď že to vědí na pobočce.Takže zkráceně CEBIE je komedie(to je možná info pro ně né pro tebe ) první majitel ? - předtištěný formulář pro všechny auta stav? všechny jsou jak nové - vyjímky sice existují ale.... Vysvětlení k servu - snad na všechny jiné než na třílitra stojí trubkohadice řízení +-5000,- - na toto auto stojí kolem 25000,- (nedavno ji někdo sháněl - je jiná a nedá se nahradit) Asi to chce někoho kdo tyto auta zná a nejlépe i tuto motorizaci - pokud je v OK stavu má to své kouzlo ale jinak si k tomu můžeš koupit lano.U dobrého auta můžeš mít servis po koupi 10. - 15000,- u špatného oči pro pláč.

No vy mě tady všichni probouzíte ze sladkýho snu. Já jsem věřil, že všechny tyhle databáze, kódy, kontroly vznikly právě na neprůstřelnou ochranu spotřebitele, hlavně když se dávno obecně ví, jaký jsou bazary hodně často podvodníci a šarlatáni. Tak si říkám, jestli radši nezůstanu u svýho jízdního kola

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
© 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator 0.65s