vasa
|
22.06.2013 20:55 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
jirka002 napsal(a): Ahoj, zdravím vás vechny. Chtěl bych kohokoli z vás poádat o sdělení vaich zkueností s C5 3.0 V6 152kw ve výbavě Exclusive z r. 2001. Uvauju o koupi tohoto vozu z bazaru (odkaz je na mém profilu), ale trochu se u takto luxusní výbavy a stáří vozu obávám nákladů na okamité i pozdějí opravy a náhradní díly. S náklady na benzín a zákonný pojitění jsem smířenej, ale nerad bych do auta za který zaplatim 50 tisíc, nasypal v krátký době dalích 100 tisíc, abych ho vůbec moh běně pouívat. Budu rád za jakoukoli vai reakci a radu. Moc díky. Jirka
Obecně na průměrném autě z bazaru je potřeba počítat s náklady po koupi v nejlepím případě tak 10%, v horím třeba 50% z ceny auta... No a u toho bazaru na který má v profilu odkaz, radi nemluvit 
Co si pamatuju, kdy jsem já vybíral svojí C5, tak na motoru 3.0 V6 trochu častěji odcházejí zapalovací moduly. A některé díly jsou na tenhle motor neobvykle drahé (třeba výfuk...). No a pokud jde o výbavu, tak běné problémy C5: páčky pod volantem, klapky 2zónové klimatizace, parkovací senzory... Pozor na stav automatu, to by byla drahá sranda. Po koupi 100% rozvody a velkej servis. Projdi si tohle téma a jetě třeba tohle .link.
Zbytek doplní odborníci...
Ale hlavně, ke koupi si pozvat odborníka s diagnostikou, někdo se ti tu určitě nabídne kdy poprosí a v tom nejmenovaným bazaru z něj budou hotový |
| |
| |