Zbyňa
|
17.06.2013 11:54 -
Re: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
|
|

|
c5vyskov napsal(a): Tak konečně jsem si nael čas na připojení aux adaptéru. Původně jsem měl MP3 adaptéry, ten Yatour a jetě jiný, ale ani jeden nefungoval pořádně, tak jsem je do týdne vracel. Pak bylo delí období bez MP3, páč dva a půl litru u jsem za MP3 přehrávač bez displeje (Xcarlink) dávat nehodlal. Navíc omezení typu maximálně 6 sloek pojmenovaných CD1..., to je v dnení době celkem úlet.
Teď jsem koupil tohle bluetooth: .link.
Výstup to má 3,5 jack, ten jsem hodil do aux vstupu rádia. USB slouí jen pro napájení, take z USB prodluováku jsem udělal napájecí kabel, spínané napájení je přímo z konektoru autorádia přes 5V stabík. Celé to funguje perfektně, za cca 200Kč muziky a a 
Zkouel jsem to samé s podobnýma krabičkama, nicméně, kdy mám telefon připojenej kabelem k autorádiu, tak ho můu pouít i jako handsfree. Pokud tam dám nějakou Bluetooth krabici, tak můu hrát muziku, ale nemůu telefonovat, protoe tyto krabičky nepodporují ty dotyčné Bluetooth profily potřebné pro telefonování, a dokonce i ta, která ho papírově podporuje, tak při hovoru to prostě lo jen do telefonu. Zkouel jsi to s touto? (asi to nepůjde, ale co kdyby ) |
| |
| |