Stirius
|
10.06.2013 17:44 -
Re: Gearbox Faulty
|
|

|
Ahoj,
u to řeím s Jumepem, ale aby to nezapadlo a třeba zase někomu pomohlo, tak to dám i sem.
Před měsícem jsem u něj byl a dívali se na motor, čistili a řeili pár dalích věcí. Já potom takovou tou sračkou pročistil sání. Potom se mi párkrát stalo, e ráno po nastartování mi motor chcípl, otáčky ly moc dolů. Co před pročitěním nedělalo...
A hlavně včera se mi 2x nahodil aut. g. faulty. Po zastavení a znova nastartování to pak zase lapalo, ale obecně se mi zdá, e auto vytáčí otáčky a nechce moc zařadit. Dnes po obědě mi to tu chybu hodilo hned po nastartování a rozjezdu, motor jakoby byl nabuzený a házel vysoké otáčky a cukal při výjezdu z parkingu a po pár metrech chyba. Odpoledne dnes mi to hodilo chybu, kdy jsem si připadal, e jedu na míň válců. Vůbec to nechtělo pořádně jet a nechtělo přeřadit na poslední stupeň. Tak jsem si řekl, e to zkusím bez LPG a plyn vypnul. A lup, hned naskočila chyba. Po znovunastartování to pak s plynem zase fičelo.
Dnes ráno jsem jel do práce a po nastartování zase takové typické, jak kdyby byl motor na drogách a chtěl hned uletět, cukal při rozjezdu a vůbec byl divný. Ujel jsem 100 metrů a lup, chyba a od křiovatky jsem jel na jedničku, ne jsem zase zastavil, vypl a znovu nastartoval. Pak zase úplně v pohodě. Dopoledne jsem s tím zajel na diag a mám fotky v příloze. Ale dnes to potom zase jelo u ok.
Olej v převodovce měněný tak 20k km zpátky. |
| |
| |