| |  |
Tony_Z
|
07.06.2013 10:06 -
Re: Klesání přední části vozu / C5 I,II
|
|

|
Njn, mě to tak připadalo, že se spíná každou chvilku. Právě třeba po dojetí na semafory, co jsem jel přes tankodrom, co tu je snad všude, zastavim a klesne, takže předtím musela jít nahoru (asi kvůli špatnému stavu vozovky). Z toho jsem vyvozoval, že se spíná každou chvíli, možná to je omyl. 
Ale kdybych se měl na ten čudlík vykašlat a nemačkat ho, tak jsem si mohl koupit pružiňák... Jsem zastáncem toho, že věci určené pro danou věc se mají používat a pokud se nepoužívají, tak jsou absolutně zbytečné a k ničemu.
Než dát 25000kč si raději koupim nějakou podobnou C5 jakou mám já za 35000kč. Z té své bych přeházel vše, co bude v lepším stavu na tu "novou" zbytek rozprodal na díly a pak nechal sešrotovat. Nebo obráceně, podle toho, která by byla v lepším stavu. Až to příjde, tak se tak možná stane. Ale požívat ho budu, když tam je. 
edit: V souvislosti s tím mě napadlo, že by mohla být anketa s dražšíma opravama, kde by členové zaklikli to, co se jim již někdy porouchalo. Bylo by zajímavé vidět, kolika lidem se pokazilo čerpadlo hydry oproti těm, kterým odešlo třeba turbo. |
| |
| |
|
|