Tony_Z
|
28.05.2013 15:13 -
Re: Hydraulická kapalina, LDS - obecně
|
|

|
kubys napsal(a): No...páni kolegové teď jsem trochu zmaten  Nael jsem tu dva postupy včetně fotodokumentace. Jeden pro mě asi jednoduí, bez pouití montání jámy a jen sundání kola a ten druhý na montání jámě s rozebraným předkem  no a diagnostiku samozřejmě nemám. To odvzdunění mi taky neni moc jasný. Tak to vypadá, e skončim za ranec v servisu. 
Do autorizovanho servisu? Já myslel, e chce kapalinu vyměnit a né ji jen dolít. ivě si je dokáu představit, otevřou víčko, uvidí, e tam není dost LDS, dolijí a vráti ti C5 s tím, e to má vyměněný, budou si myslet, e stejnak pozná kulový.
K přednímu odvzduňováku se dostane i bez jámy (snad bude stačit odvzduit jen ten - odborníci verifikujte ).
0. Pro jistotu odpoj baterii.
1. Sundat nárazník.
2. Povolit odvzduňovák v prostoru u motoru. (zvrchu)
3. Vykubnout trubku pod nárazníkem (to e rozpojí sponu psát nebudu, jen by tě to mátlo )
4. Nechat vytéct.
5. Uvést do původního stavu.
6. Nalít LDS.
7. Točením volantu z max do max a houpáním nahoru dolu odvzdunit.
Zopakoval jsem to, co je v návodech a co ti tu Jumep, Jruze, DrMarvin radí... Pouze jsme se to pokusil nasat tak, aby ti to nepřipadalo sloité. 
edit: Pokud nějakému bodu nerozumí, napi kterému. A se tu nehandrkujem v čem je vlastně problém a čemu nerozumí. |
| |
| |