Roozena
|
06.05.2013 08:37 -
Autosalon TV Prima
|
|

|
Dalo by se říci, e od soboty mi poněkud leí v aludku příspěvek v motoristickém týdeníku vysílaného na Primě a páchaného jejím tábem, kde se ji delí dobu vichni evidentě usilovně snaí o co mono maximálně nevalnou pověst. Domníval jsem se, e povedenou serii uzavřel nedávno provedený test se Seatem, kde se měřil obsah kufru zcela vědeckou metodou - pomocí krabic mléka, případně nahemovaného nákupu - to celé okořeněné vraedným humorem pana Meruňky a spol... Člověk by po shlédnutí řekl, e dál u se dá jít jen ve Startacku, ale e -éééé. V sobotním dílu, na který jsem přepnul ji spíe dílem náhody mě vzal za ledviny příspěvek, kde se se věnujeme oblíbené kriminalitě a e auta kradou (jak jinak) a e by se měla pojiovat (rozhodně se nejadná o nějaký holport s pojiovnou) a aby jsem to náleitě podpořili sercervoucím vizuálem, tak vohnoutům pustíme 100x profláklé záběry z Jůtůbu, kterak parta adolescentních kriminálníků briskně otvírá auta pomocí magnetů, výbojů vysokého napětí z teaserů či buznabalonků. Na pochopení naprosté nefunkčnosti těchto metod zcela postačuje uchovat si v paměti látku z fyziky ze základní koly. Netuím, jestli byla motivace zveřejnění téhle dezinformace snaha vyděsit klempáky s cílem okamitě po skončení pořadu kontaktovat sponzorskou pojiovnu a pojistit i fotrovy sandály s pokama drsne vetnutejma do pásků, nebo jen pouhá demence redaktorů a tábu - tak či onak - na celý věci mě připonasírá fakt, e divák pořadu a atomobilismu se tu automaticky degraduje na poírače různých Ordinací, Ulic a pod... pro mě to budí bráno tak, e tímto se Automototodleto na Primě stává pořadem v kategorii Ulice a tyhle hov... opravdu nebatím. Pokud někdo pana Meruňku znáte osobně - zkuste jej tedy poádat, a vám to předvede. Nespěchejte... dejte mu na to třá tejden času. Uvidíme no... |
| |
| |