Darja
|
05.05.2013 18:07 -
Re: Citroen Paří
|
|

|
exclusivka to je, velká navi, koka... to stačí na prudění lidí ne?... a e nemá zadní parkovací senzory, to fakt z tý foto nepoznam 
Ladman napsal(a): Jinak C5 X7 je v Paříi jako afránu, tedy asi tak jako u nás. Ovem zase jsem neviděl jiné ne Exclusive. C5 I jsem viděl asi jednu a c5 II asi 3 (to jsem tam strávil tři dny). Přijde mi, e Francouzi jezdí radi v německých autech. Jinak nejčastějí auto taxi je překvapivě Ochcávka. Já byl v Paříi stylově (tedy vlastním autem) a oni tam jezdí v tomhle 
Pch... Paří... chlape, nemůe dělat závěr na Francii dle kusu jednoho města. To bys pak mohl říkat, e v ČR jezdí hlavně BMW X6, Audi Q7, ňákej sem tam megrl, a e starý auto si neviděl, protoe by sis proel centrum Prahy, kde parkujou samí mafiáni a prapodivná zberba
Venkov Francie jezdí hlavně v Renaultech, to je tam jak kodovka tady. Citroen je vidět málo, to je fakt, ale pokud narazí na majitele Citroenu, tak je to jeho Xtý Citroen a neměnil by
Záleí taky na to, do jaký části Francie se dostane, jsou toti místa, kde splést si "Danke" a "Merci" můe znamenat tenkou linii mezi plivancem ve rádle a dobrou batou Oni sjou zvlátní, ale ráda se do FR vracím, ta jejich sebestředná rozeraná bezstarostná mentalita mě vdy okuje... |
| |
| |