Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
jruze
02.05.2013 01:32 - Re: Koupě Citroenu C5
U??vate?
DrMarvin napsal(a):
a rok to mas za co?ale je pravda ze zas to rozdil neni takovej....i s tema kolama..ja kdyz si vezmu tak moje neorigo litaky (jen 16ky) + gumy a srouby vysli na 30 000kč tak to mas pomalu smazany:=)
spotreba je to krasna....co vim tak moje pri 130 asi 7l pri 170 9l.....najezdim rocne kolem 40-50k km takze je to znat..a proto hledam co nejspolehlivejsi motor..na spotrebu nehraju a benal nechci

kazdopadne jsem koukal jen na bazary...ted jsem se konecne motivoval a koukam na citroen select v de...v cz maji prd..ale tam toho je docela dost a za lepsi prachy nez v bazarech mi prijde..hlavne to lip vypada
kazdopadne chtel jsem jit do dvoulitra letos na podzim..mozna si pockam...jen se jeste musim informovat jestli ten motor neco vydrzi:=)
kazdopadne neni asi tak namahanej jako 2.0HDI ale s mojim najezdem bych chtel aby ulitat alespon 300-350k km ....to je s mojim najezdem 4 roky + to co bude mit pri koupi a abych do toho nenasypal jeste jednou tolik za tu dobu
preci jen tam uz nebude moc veci co udela clovek doma v garazi:=)

Byla tam jedna čerstvá sice za tuším 20. ,ale kožená palubka,v maximálce , v bílé barvě - no slintali jsme a druhá paráda - C 6 v absolutní maximálce včetně promítačky na př. sklo - fakt super (ale asi zákazník nebo čerství výkup- byla na SPZ , ale to ta C5III ze začátku také )

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator