RimmerCZ
|
02.05.2013 00:32 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Ja jsem mel projitych a sesumirovanych cca 12 aut. Jedny smerem na Frankfurt/Stuttgart a druhy smer Berlin. Zjistil jsem si servisni historii (jestli sedi kilometry - prakticky vsude ano). Pak mi doslo, ze stejne vic jak jedno mesto asi nedame kdyz pojedem nekde 4-5hodin z prahy. Takze jsem si vybral toho trilitra a ze stejneho bazaru (je to teda Citroen) jsem nasel pekneho dvoulitra. Najezd oba dva +-100tis. Dvoulitr byl o 2tisice euro levnejsi. Ale byl jak jsme zjistili na plechach, litaky v kufru jestli si pamatuju nemel. Mel svetly interier cely v kuzi - na fotkach super, v realu - spinavy a sedacka ridice do modra asi od rifli. Jinak verim, ze technicky by byl zcela v poho. Takze kdyz to vemes tak cenove je to prakticky fakt to same, jenze najit trilitra je hold tezsi, protoze jich moc neni. Ja jsem nakonec rad, ze to bylo z Citroenu ze spoustu duvodu. Kdyz to tak vezmu, tak ten dvoulitr by byl v tomto pripade prohra - nemelo by to kola, ani nahradni (jen cena tech kol bude samo o sobe docela velka). Ale tyhle veci v inzeratu nebyly - myslim ty kola, takze to bylo pozitivni prekvapeni na miste. Myslim, ze najdes trilitra a dvoulitra s natocenyma 150-200tis. kolem 11-13k euro. Mensi najezd je hold drazsi no, a ja chtel proste auto s mensim najezdem okolo 100tis. Jeden cerny trilitr s najezdem 138tis byl cca 80km za hranicema taky v citroenu - a po zeptani dokonce slevili z 16500 na 16tis rovnych, ale rikal jsem si, ze radsi priplatim na 16.8 za bezovy a 30tis. km mene - coz je pro me vic jak rok a pul jezdeni. Jinak pro predstavu z tech cca 16.8tis euro tvori cca 1 tisic euro jejich 2 leta zaruka (aspon tak to je na fakture napsano). Ale opet rikam, v bazaru bys tezko v kufru nasel 18" neposkrabane litaky s michelin pneu, na kterych najedes jeste tak 10tis km. |
| |
| |