Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Letní pneu na C5
Roozena
22.04.2013 16:12 - Re: Letní pneu na C5
99
To Rampa: Radost mi aniž nekazíš. stejně tak lze kontrovat třá tímto:
.link.
Pokud budou nějaký podobný testy dělat vořežpruti, který zároveň pneu prodávají, nelze brát výsledky nikterak vážně a nelze je mnohdy brát docela vážně ani v teoreticky seriozních testech - viz příkladně Automototodleto na Primě a pod.
Mě ty gumy opravdu mile překvapili a abych zareagoval na Stepana - většina lidí (doufám, že vč. mě) tu nejsou žádný študentíci, aby tu předváděli nějaké race kousky s C5. Jen se domnívám, že není od věci si řádně vyzkoušet co nová pneu dělá, jak se chová, jak je třá kolo vyvážené, jak se na ní dá spolehnout a pod a to věru při 50 po městě nejde. Metodiku, a prospěšnost, nech uváží každý sám, ale osobně stojim třá za tim, že prostě musim vědět, co udělá auto, když mi před něj skočí třá srna (jezdim denně takovým nebezpečným úsekem 2x). To, jestli si můžu dovolit vyhýbací manévr a pokusit se zachránit auto a mít při tom jistotu, že mě kola udržej, nebo jít jen a jen na brzdy a čekat co bude...? tohle nelze zjistit jinak, než to prostě vyzkoušet na konkrétním autě s konkrétníma gumama a při konkrétně rozhodně nestandartní situaci, tzn. dam tomu na chvíli na frak a budu mít nějaký záchytný etalon chování, ze kterého můžu vycházet v budoucnu, až taková situace dílem osudu nastane. Veru - mohu tě s klidným srdcem ubezpečit, že stylem F1 rozhodně nejezdim (s C5 to ani moc nejde) a první Michelinky mi vydrželi 4 roky a ještě letos je kolega dojíždí, takže život měli lehký...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator