Roozena
|
22.04.2013 16:12 -
Re: Letní pneu na C5
|
|

|
To Rampa: Radost mi ani nekazí. stejně tak lze kontrovat třá tímto:
.link.
Pokud budou nějaký podobný testy dělat vořepruti, který zároveň pneu prodávají, nelze brát výsledky nikterak váně a nelze je mnohdy brát docela váně ani v teoreticky seriozních testech - viz příkladně Automototodleto na Primě a pod.
Mě ty gumy opravdu mile překvapili a abych zareagoval na Stepana - větina lidí (doufám, e vč. mě) tu nejsou ádný tudentíci, aby tu předváděli nějaké race kousky s C5. Jen se domnívám, e není od věci si řádně vyzkouet co nová pneu dělá, jak se chová, jak je třá kolo vyváené, jak se na ní dá spolehnout a pod a to věru při 50 po městě nejde. Metodiku, a prospěnost, nech uváí kadý sám, ale osobně stojim třá za tim, e prostě musim vědět, co udělá auto, kdy mi před něj skočí třá srna (jezdim denně takovým nebezpečným úsekem 2x). To, jestli si můu dovolit vyhýbací manévr a pokusit se zachránit auto a mít při tom jistotu, e mě kola udrej, nebo jít jen a jen na brzdy a čekat co bude...? tohle nelze zjistit jinak, ne to prostě vyzkouet na konkrétním autě s konkrétníma gumama a při konkrétně rozhodně nestandartní situaci, tzn. dam tomu na chvíli na frak a budu mít nějaký záchytný etalon chování, ze kterého můu vycházet v budoucnu, a taková situace dílem osudu nastane. Veru - mohu tě s klidným srdcem ubezpečit, e stylem F1 rozhodně nejezdim (s C5 to ani moc nejde) a první Michelinky mi vydreli 4 roky a jetě letos je kolega dojídí, take ivot měli lehký... |
| |
| |