Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Výměna motorového oleje
JirkaŘ
21.04.2013 11:14 - Re: Výměna motorového oleje
Za?iato?n?k
to hegisek: jestli ti ukazovalo na palubovce tohle _ _ _ _ _ _ , tak si čidlo myslí, že je tam málo oleje. Plný stav oleje (nad max) ukazuje čidlo takto OOOOOO. Správně by to mělo ukazovat mezi ryskami, tedy OOO_ _ _
Je dost možné, že pokud jsi dal správné množství oleje a mᚠho opravdu mezi ryskami na měrce, tak potom, pokud ukazuje na palubovce ukazatel něco jiného, je vadné toto čidlo. Zkus počkat pár dní... může "se to srovnat". Všiml jsem si, že párkrát to ukazovalo "blbosti" nejen mě, ale i bráchovi a známému, co máme všeci C5-ky. I v manuálu je napsáno, že by jsi měl zkontrolovat olej vizuelně na měrce v motoru....to je jistota.

Tak a mám ještě před sebou manuál na str.40 se píše... Nedostatek oleje = blikání vodorovných čárek, je nutné dolít olej.
Dále... blikání vodorovných čárek a nápisu "min" signalizuje funkční poruchu indikátoru. Navštivte servisní sí Citroën.
Pomocí ruční měrky zkontrolujte množství oleje v motoru. Zkontrolujte množství oleje na vodorovné podlaze s motorem vypnutým nejméně 10 minut.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator