DrMarvin
|
20.04.2013 00:10 -
Re: Zaklapovací zpětná zrcátka / C5 I/II
|
|

|
scanmax napsal(a): Vechny Vás zdravím. Jsem tu úplně nový, take se jetě tak nevyznám. Pokouel jsem se zorientovat, ale zatím se moc nedaří. Vichni máme Citroen, ale připadá mi, e kadý máme
jiný typ. A tak nevím, zda rady, které jsem se zde dočetl, jsou pouitelné i pro mne.
Můj C5 r.v.2009 má označení typu RWRHF 8.
Pravé zpětné zrcátko se po zamčení auta nezastavilo tak jako vdy, ale a o okno. Kdy jsem vak tam dal ruku, tak se o ruku zastavilo ve správné poloze. Mohl by mi někdo prosím poradit, co se stalo a jak to odstranit. Je to otrava, stále to zrcátko vlastně manuálně zastavovat. Nebo jestli se nedá nějak vypnout sklápění pouze pravého zrcátka.
Děkuji předem za dobré rady.
řeil jsem to minulej tejden......mam c5 I ale myslim e systém bude podobnej....musí rozebrat zrcátko.....vyndá sklo....sundá zadní kryt co je v barvě laku auta.....pak sundá spodek já ho mam černej, pak je tam prostředek v kterém bylo nacvaklé sklo a jsou tam motůrky co s nim hajbaji......to musí sundat..na c5 I jsou to dva torxy.......tam kde je to nasazené na motůrku ( válečku) jsou dole dvě packy které se mají zarazit na místě aby bylo zrcátko sklopené tak jak má být...ale já jen měl obě ulomené......slepit myslim e nepůjdou..na to je to moc malej kousek....a jinak nahradit nevim holt to necham sklápět a na sklo.....
leda sehnat někde z vraku nové jinak netuim jak to nahradit.... |
| |
| |