Ladman
|
13.04.2013 11:01 -
Re: Senzory tlaku v pneu
|
|

|
fakt netuím jestli se ventilky musí nějak Lexií aktivovat, ale rozhodně se v případě nových el. ventilků nemusí Lexií nic učit auto. Příklad: v zimě jsem koupil nová kola s el. ventilky v Citroenu (viz příspěvek výe). Řekli mi, e a je budu chtít na jaře dát na auto, a k nim zajedu, e to budou muset diagnostikou spárovat. Jel jsem ale k maníkovi, co k němu dávám auto a který má taky Lexii. Ten sundal z auta origo Baltique se snímačema a dal nová kola. Ty nová kola ovem musel předtím převáit, protoe ty pitomci v Citroenu v Budějcích mi naklepli na ty liáky závaí z vnitřní strany, na co mne jetě upozornili. e prý je to tak lepí, e to líp drí a vidět to není. Divný mi ale bylo, e závaí bylo tedy jen z vnitřní strany, tak jsem je chtěl radi převáit. Samozřejmě e vechny kola a na jedno byly vyváený úplně na h...o. Kadopádně nová kola se okamitě chytly (tyres presure OK), sice jsem podezíral, e se mi na displeji ukazují zimní kola co mám naloené v kufru, ale po vyloení těchto, displej stále ukazuje to samé. Tak si myslím, e ty senzory při koupi asi aktivovali, ale auto na Lexii vůbec nebylo, ani tehdy ani teď. Tím pádem si myslím, e pokud přehodím přítě přední kola za zadní, ukáe se mi skutečný stav a nic se nebude muset nastavovat Lexií. |
| |
| |