Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
naspo
03.04.2013 17:47 - Re: Koupě Citroenu C5
99
najk napsal(a):
asi bych trochu zabrzdil, prvně přečíst pravidla, tento web se vyznačuje tím, že se poměrně přísně dodržuje štábní kultura v tématech, je to výhoda pro hledání, takže i pro tebe. Chceš odpověď na něco, tak použij vyhledavač nahoře, nebo rozcestník vpravo. O všem je již tady psáno a netrpí se zakládání duplicitních vláken. Jinak vedle si se ptal na hydru, tak to je ta poslední věc co odchází. Ja ji mám 8 let, 190000 km a pouze 1x výměna oleje.

A jinak nejsem lepší pouze jsem moderátor a pro někoho cenzor, hlavně to nebrat osobně, klidně smáznu i předsedu, když si to zaslouží

.link.
.link.
.link.

a můžeš studovat a to není všechno, hledat a hledat a studovat a když náhodou nenajdeš odpověď, tak to napiš vždy do příslušného vlákna, např. koupě C5, tam obecně, brzdy k brzdám, nápravy k nápravám ap. hodně štěstí

ne ... nechtěl jsem se nijak dotknout, ani si to nějak brát, ale na každém fóru se hledá rozličně, i když jsem hledal tu, či spíše koukal, neviděl jsem to co bych potřeboval. Je mi jasné že pro stálé uživatele to bylo zdvojené téma,ale zkouším se držet hesla " lína huba, holé neštěstí" tak mi to odpuste jsem tu druhý den.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator