Zbyňa
|
20.03.2013 00:56 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
Tak se podělím o čerstvý záitek. Vední den, v půl dvanácté. Pro Brňáky na zastávce Celní, směrem z města ke hřbitovu. Pro ostatní - Ulice, kde uprostřed jezdí aliny (tramvaje, nebo elektriky, chcete-li ) v obou směrech, auta jezdí tím pádem po kraji u chodníku a kolem ostrůvku zastávky, který je "ohrazen" zábradlím směrem k silnici, tudí vzniká krátká jednosměrka, úzká.
Jedu kousek za autem předemnou, jak se blííme ke zúení kolem zastávky vidím, e skoro na konci toho zúení stojí dva mladíci uprostřed silnice. Hned mi to bylo divný a okamitě jsem se zamknul (automatický nemám aktivovaný). Borec předemnou musel samozřejmě zastavit, já zastavil kus za ním, ani jsem mu teda nenechal moc prostoru na případný couvání, člověku hned nedocvakne vechno. Jakmile jsme zastavili, tak jeden z mládenců zůstal stát v silnici, druhej se začal dobívat do zadních dveří auta předemnou, měl natěstí zamčeno. Zareagoval tak, e prohrábnul, trochu nabral toho v silnici a zabrzdil. Ten teda se lehce naklonil přes kapotu, ale zůstal stát, asi fakt tvrďák. Jak jsem tohle sledoval, tak ne jsem se stihl rozkoukat, u byl jeho komplic u mýho auta a bral za kliku spolujezdce... ani jsem se teda nekoukal do zrcátka, kdyby za mnou někdo stál, tak ho asi prásknu, a vohulil jsem zpátečku, nic jinýho mě nenapadlo. Mladík se teda lehce obmotal kolem předku, ale ustál to. Ne jsem dokončil tady ten manévr tak auto předemnou u otdlačilo nájezdníka #1 a peláilo pryč. Tak pro změnu jedničku a plnej plyn.. kdy viděli jak se rozjídím, tak zaplapánbůh jim strach nedovolil tam vlézt, protoe bůh ví, kolik bych toho ubrzdil take tak. Zpětně bych to udělal uplně jinak, ale po bitvě je kadej generál, e.... PČR mě napadlo volat a doma (mám to asi pět minut) ale to u tam taky nemuseli být a stejně.. co by jim udělali.
Nicméně z toho plyne ponaučení, e to automatický zamykání si prostě zase zamknu, a basta. A zprovozním kameru, na kterou jsem se poslední dobou vybodl. |
| |
| |