PATaMAT
|
13.03.2013 18:34 -
Re: Opravná sada předního brzdiče - prachovka
|
|

|
jruze napsal(a): Já jsem byl línej to prohledat celé jen jsem si předtím uloil pouze obrázek z C5 bez odkazu - ta firma dělá vechny druhy na snad vechny auta(kdy dělají na C4 tak i na C5) a samo je lepí tady a zaméně , ale v těch sadách tady jsem tu gumičku níkde neviděl - a pořád by bylo lepí dát 500,- za ve co potřebuje do brzdiče ne třeba 2000,- za repas( a bude mít jistotu e se ti nepovede trefit na to na co mně - opačný závit na ručce)
Nevím, jak to mám jetě napsat
Asi bych začal tím, e se snaím radit pouze to, o čem jsem 100% přesvědčen, e je to správně, dělal jsem to, viděl na vlastní oči atd. Kdy to nevím jistě, neradím vůbec, nebo dodám, e se domnívám nebo e si myslím ale nevím to jistě atd. Snaím se předejít dezinformacím. Nesprávné rady se íří po netu velmi rychle a je jich tu plno. Pokud by si někdo na základě výe uvedených zaručených informací , e CITUJI: To ano , ale v téhle je i ta na ručku. link , objednal z ebay ty sady 2x na přetěsnění ručky u C5 I/II, zaplatil by cca 34,- euro s potovným. A mu to dojde, zjistil by dotyčný, e vyhodil oknem 850,- kč proto, e to co si objednal tam vůbec nepasuje , má to jiné rozměry a je to sada na zadní brzdy C5-X7 s elktr-parkovačkou a ne na přední brzdu C5 I/II. Ptám se tedy, uhradí mi někdo tento zbytečný výdaj na základě mylně podané zaručené informace ??? Pokud ne, tak se z rady stává zrada. Já se tedy domnívám, e uvedená firma z ebay NB-PARTS zatím nevede v nabídce ádnou sadu na přední brzdu C5 I/II ve které by byla i prachovka pod páčku ruční brzdy. Nikde ji tam nevidím
pouze ty obyčejné- bez a dále pak sadu na hlavní brzdový válec, sady na zadek
V těchto sadách je sice několik těsnění, které pouze vypadají podobně jako ta inkriminovaná prachovka pod ručku. Ale předek s prachovkou ručky C5 I/II tam není ! .link.
.link.
Tak jak jsem slíbil včera
Tady je reálné foto prachovek z těch ebay sad NB-PARTS. Středová díra je cca 15mm. Podobná prachovka na C5 I/II je ze sady na C4. Ta ze sady C5-X7 je uplně jiná
.link. |
| |
| |