Centaury
|
06.03.2013 09:52 -
Re: Chyba/nefunkční ABS, ESP, ASR atd.
|
|

|
Centaury napsal(a): DObrý den. Chcel by som sa spýta čo by mohlo by so systémom ASR,ESP ked sa nedá tlačítkom ovládania pri prevodovke vypnú a nesvieti pri preklzovaní ani kontrolka na palubovke. A pritom diagnostika nič nehlási. PRedchádzajúci majitel mi nevedel ohladom toho nič poveda... A co je najzaujímavejie tak ABS ide ako má. Napadlo mi e či by nebolo moné e bola celá elektronika riadenia brzd vymenená z modelu bez ASR/ESP a preto diagnostika nič nehlási a ABS funguje ako má. Stretli ste sa stým niekto? Alebo ako by som to zistil či to ozaj nebolo menené a kde nájdem riadicu jednotku pre brzdy? alebo je to sučas čerpadla? Duhá chyba je e mi vypisuje AIRBAG fault, na Lexii napísalo niečo ako airbag na strane spolujazca je preruený obvod v sekcii 1. ...ale káble som prezrel a tam nevyzerá by nič.... mohlo sa niečo sta aj rozbukám? alebo kedy moe niečo takéto ete hlási? Nemoe to by aj iný airbag a ide len o zlý preklad?
Take nakoniec to bolo tak ako som si aj myslel ... čerpadlo ESP a na nom predchádzajúcim majitelom prehodená elektronika len s ABS. Zohnal som si druhé ESP čerpadlo ale prehodil som len elektroniku a u vetko funguje... |
| |
| |