Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
ondikGT
25.02.2013 19:29 - Re: Koupě Citroenu C5
99
ahoj chlapy obracím se k vám s prozbou o rady. Budu muste koupit nové auto na dojíždění do práce 50 km d
ale už k vašim autům proč francouz? popavdě potom co sem dělal 2 měsíce mechoša a dělal něco na francouzkým autě hlavně rencek tak sem se zařekl,že tohle nikdy,ale nic jinýho mi nezbejvá,protože já chci mekučký podvozek! k čertu s oktávkou a fiatem. kámoš je si v těch vašich autech hoví jede už od Bx přes xantu až k C5tce sám sem řidil xantu a byla to fakt lahoda a myšlenka,že si zvednu podvozek je na chalupu super. celou dobu sem chtěl naftu,ale všeci mě pořád přesvedčují,že na mojich 15 tis ročně je nesmysl,ale já zase říkám,že muj CR mi 3 roky sloužil suprově nikdy spotřeba nad 8 litrů v benzínu semm měl s čímkoliv 10-20 a hlavně obrovský krouták na váhu 1200 kg je těch 280 Nm fakt super
jenže ruku na srdce když si vemu C5tku v 2,0 HDi pojedu do práce za 5 litrů??myslím si ,že když bude vše v tom stavu tak možna za 6, protože to je samej kopec
proto jedině 2,0 v LPG ,ale tam se obávám,že udávaných 8,5 litrů kombinovaně bude v reálu tak 11
já fakt nevím jezdím 6 let jen město a ted začnu mimo a HTP bere 7 kolik pak bere 1,6??1,8 atd? kolega jezdí s mondeem 1,8 za 8,4 to co já bez LPG samozřejmě
jo a finance: bud koupím šrota za 50 a budu zase nadávat a nebo něco za 100. Finance na to mám nachystane asi 150 tis,ale to už bude s poprodejním servisem. nejraději bych co nejnovější auto,ale s ohledem na dostupnost dílů

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator