jumep
|
22.02.2013 20:01 -
Re: Kvalita Citroen C5 - TUV a dalsie testy
|
|

|
tiez nesuhlasim s tym ze citroen furt nieco sturam, ked som kupil auto, prdol tachometer, bola vydreta klapka - berem to ze sa to nemuselo stat, ale vieme o tom ze to je slabina tohoto auta a riesenie je fakt za par drobnych
capy pri nasich cestach a vahe auta berem ako klasicky spotrebny material a spravil som s tym autom 70t bez toho aby som sa ho chytil - ak pouzijes kvalitne capy tak ti to tiez vie vydrzat 200t km ako som tu mal jedno auto (lemforder ako cap ma skutocne vyznam, trw sklamalo - z coho vypliva ze si treba najst dobru znacku a potom to neriesis stale dokola)
alternator - je standartne stavany na 200t km +- v akomkolvek aute, toboz C5 ktora ma spotrebu elektriky ako sa patri - takze ak si ho neriesil bud si mal stastie alebo to nemalo nalietane tolko co tu
jo a ako pisal alien, je cista pravda ze ked je to vw group alebo bmw, tam to kazdy povie normalne, pri citroene, resp. PSA povie citroen ... a mam znameho co robi kadeco a ked niekto povie ford, tak sa ma opyta preco nadavam (ja sa to pytam tiez), ked niekto povie bmw tak sa ohradi sposobom len to nie a kvoli termostatu na nejakej super audine davat dole polku motora z rozvodmi myslim nestoji za komentar
ps. X7,C6/P407 ma vpredu tak spevnenu napravu ze nejake capy sa fakt ozvu cez 200t km |
| |
| |