vilous
|
22.02.2013 14:07 -
Re: Kvalita Citroen C5 - TUV a dalsie testy
|
|

|
To Mikra - dvakrát tam jasně píi, e srovnávám srovnatelné!! Tedy prvky, které jsou součástí kadého auta!
To45acp - ano, asi jsem měl kliku. Ale na ádným jiným autě jsem neřeil aletrnátor, startér, nápravy...
Jistě - současné motory mají úasný výkon při mení spotřebě, ale já si na motor (kromě řemenice klikovky) nestěuji. A tu řemenici opravdu mají vechna auta. Navíc to je obecné konstatování namající nic společného se srovnáním s jinými výrobci aut. Kde sis rovnal záda po dojetí delí cesty nemá té s porovnáním poruchovosti Citroen kontra zbytek světa nic společného. Take příspěvek zcela mimo.
No a ta bestie C5 ere pořádně, jen ne PHM, ale někde úplně jinde, a o tom je tu řeč.
Já tady nenadávám na auto jako takové, jak jsem psal na úvod - báječné svezení. Dobře píe Alien - věc srdce. Ale u mne spíe rozumu - jezdím hodně v 5 lidech a rozhodující byla íře zadních sedadel a absence středového tunelu vzadu a hodí se i dorovnání výky podle zatíení. Kdybych toto nael u jiného auta za podobné ceny, tak mi mohou být koule ukradené - ono se subjektivní pocit z jízdy v autech srovnatelné třídy a generace zase tak nelií (nemyslím oktávku). éf má třeba firmní C5 a soukromé Mondeo a jezdí raději tím druhým. Obdobně se podívejte na srovnávací test se superbem - C5 hlučnějí na nerovné silnici a větí rány na příčném prahu. |
| |
| |