Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kvalita Citroen C5 - TUV a dalsie testy
vilous
22.02.2013 14:07 - Re: Kvalita Citroen C5 - TUV a dalsie testy
99
To Mikra - dvakrát tam jasně píši, že srovnávám srovnatelné!! Tedy prvky, které jsou součástí každého auta!

To45acp - ano, asi jsem měl kliku. Ale na žádným jiným autě jsem neřešil aletrnátor, startér, nápravy...

Jistě - současné motory mají úžasný výkon při menší spotřebě, ale já si na motor (kromě řemenice klikovky) nestěžuji. A tu řemenici opravdu mají všechna auta. Navíc to je obecné konstatování namající nic společného se srovnáním s jinými výrobci aut. Kde sis rovnal záda po dojetí delší cesty nemá též s porovnáním poruchovosti Citroen kontra zbytek světa nic společného. Takže příspěvek zcela mimo.
No a ta bestie C5 žere pořádně, jen ne PHM, ale někde úplně jinde, a o tom je tu řeč.

Já tady nenadávám na auto jako takové, jak jsem psal na úvod - báječné svezení. Dobře píše Alien - věc srdce. Ale u mne spíše rozumu - jezdím hodně v 5 lidech a rozhodující byla šíře zadních sedadel a absence středového tunelu vzadu a hodí se i dorovnání výšky podle zatížení. Kdybych toto našel u jiného auta za podobné ceny, tak mi mohou být koule ukradené - ono se subjektivní pocit z jízdy v autech srovnatelné třídy a generace zase tak neliší (nemyslím oktávku). Šéf má třeba firmní C5 a soukromé Mondeo a jezdí raději tím druhým. Obdobně se podívejte na srovnávací test se superbem - C5 hlučnější na nerovné silnici a větší rány na příčném prahu.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator