Ferro
|
22.02.2013 10:45 -
Re: Povinné ručení
|
|

|
Hanz 397 napsal(a): Já jsem ale psal,e spoluúčast,ne cena pojitění je 500...
S tou Allianz jsem si to ověřoval na lince a fakt mi to stornovali. Ale a mě samotnýho překvapilo,jak jednodue to lo-právě proto,e jsem provihnul tu estitýdenní lhůtu,tak jsem jim zkusil napsat(mailem ! ),e smlouvu vypovídám z důvodu nedodrení podmínek domluvených při uzavření smlouvy v podobě neopodstatněného navýení pojistného a do týdne jsem měl po smlouvě. Na druhou stranu mě to troku mrzí,protoe u nich mám pojitěná auta u někdy od r. 99 a nikdy jsem s nima neměl problémy,vdy se dalo něco vymyslet,poladit...
To plnění jsem si zjioval v jejich pojistných podmínkách(jsem z té meniny,co čte návod k pouití i u rychlovarný konvice  ) a opravdu tam je uvedeno,e-přeenu-kdybych měl Favorita pojitěnýho na milion,tak mi ho v případě totky vyplatí...Samozřejmě výe pojistného by tomu odpovídala...
Jetě jedna omluva - patně jsem četl a vyhodnotil tu pětistovku.
koda, e jsme to moná neřeili dříve, kdy jsi byl u Allianz "spokojen". Mám opakovanou zkuenost, e LZE z pojioven vyrazit zajímavé slevy oproti nominální ceně v případě, e jim hrozí ztráta klienta. Říkají tomu záchranná nabídka a opravdu to stojí za to!! Má-li zájem se o tom něco dozvědět tak mi písni na mejl, nebo cinkni na 777 948 622.
K tomu pojistnému plnění musím opakovat dříve uvedené. NIKDY nedostane u ÁDNÉ pojiovny více, ne je aktuální hodnota pojitěné věci. Ony pojistné podmínky se mimo jiné řídí i Obč.Z a zákonem o pojistné smlouvě č. 37/2004.
To. DARJA - Klobouk dolů, jse naprosto v obraze a má úplnou pravdu. To není laciná poklona, pouze suché konstatování stavu. |
| |
| |