Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kvalita Citroen C5 - TUV a dalsie testy
vilous
22.02.2013 07:15 - Re: Kvalita Citroen C5 - TUV a dalsie testy
99
Je to krásné svezení! Ale po 4 letech zkušeností bohužel musím konstatovat, že kvalitou je to krám a kdyby bylo na trhu auto podobných vlastností, tak od C5 jdu klidně pryč. Neměl jsem smůlu na nějakou velkou ránu do peněženky ani v souhrnu jsem za údržbu nemusel dát neočekávanou částku a nikdy jsem nezůstal na cestě. Ale strašně mne prudí, že se sejří pořád něco. Všechna minulá auta se mi podařilo dát do stavu, že třeba 60 000 km (to je u mne 4 roky) se nic nedělo. To je tady nemožné. Proti tomu byl i žugulík nebo favorit zlaté auto. A neobstojí argument, že to byla auta jednodušší. Přední nápravu McPherson a zadní vlečnou mají všechna. Zámky dveří, rychloměr, řemenici na klice, 5. dveře...taky všechna. A je mi bohužel jasné, že když nechávám dávat nové a nové díly, tak mezitím uhnívají už ty vyměněné a stále dokola. I ty poslední vectry se mi dařilo dostat do stavu, že to léta nic nechtělo - tedy kromě výfuků.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator