Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Auto se nezvedá
JirkaŘ
19.02.2013 13:01 - Re: Auto se nezvedá
Za?iato?n?k
Díky za odpovědi. Díky i za upozornění ! Ano, vím o tom. Díval jsem se na prostor pod nádobkou a je to tam úplně čisté, suché. Prostě chci bráchovi jen pomoci před tím, než auto pošlu s ním do servisu... zřejmě k tomu asi i dojde, ale aby měl už dopředu informace o tom, co jsme zjistili. Posílat jej budu asi 20 km od Havířova do Frýdku-Místku, do servisu, na který jsou dobré reference právě v C.C.C.A.

Doplnění: Takže jsem se na to díval a pojistku našel. Chvilku mi akorát trvalo, než se mi podařilo celý panel odklopit, vytáhnout. Musí se prostě ve dvou místech jakoby odjistit a pak tahat nahoru. Pojistku jsem našel spálenou. Zkusil jsem tam dát novou. Po připojení baterie se BHI - elektromotor rozjel, nicméně v porovnání se zvukem, který znám ze svého auta byl tento hodně pomalý, takže jsem bráchu důrazně upozornil na to, že MUSÍ BEZPODMÍNEČNĚ nechat prohlédnout elektromotorek, a si neudělá ještě větší škodu.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator