Ferro
|
17.02.2013 14:54 -
Re: Povinné ručení
|
|

|
DOUFAK napsal(a): to Ferro - chtěl bych vědět v čem je problém u Triglavu a jaký má názor na Generali ? Kolega (pojitěn u Triglavu) měl problém a zdálo se mi,e s tímto ústavem ve proběhlo celkem dobře i rychle a solidně. Hlavně neplatíme takové horentní sumy,jako u ji zminované Generali,která mi ve více (ne mých případech) přila nesolidní a VELMI,VELMI drahá.Pokud jsi chtěl slevu - byli slepí a hluí.Proto jsem někde psal,e dnes jde ji o pár korun,které nehrají roli vzhledem k historii a výi plateb,jaké jsem měl kdysi u Generali natěstí ve bez nehod.Díky za názor. . 
K Triglavu se nechci příli konkrétně vyjadřovat. Zkuenost má a kolegů v brani je spojená personálně, časově a regionálně, take nebudu generalizovat a proto spíe v obecnosti.
Pojitění u dříve uvedených ústavů nesjednávám proto, e:
- v několika případech jsme chtěli kontaktovat jejich help linky a nepodařilo se nám to OPAKOVANĚ během 3po sobě jdoucích dnů. Jak chce zajistit asistenci, kdy operátor je nedosaitelný. Moná měl hnačku a vysedával 3 dny na toaletě, ale s tím klient spokojen nebude. Zřejmě neměli dostatečně vybudovanou infrastrukturu, nebo co.
- nedůvěru u mě budí i cena za poskytované sluby. Z vybraného pojistného nejsou s vysokou mírou pravděpodobnosti schopni kvalitně splnit své závazky. Jen pro ilustraci:.link.
A hlavně je třeba si uvědomit to podstatné - Z povinného ručení je hrazena koda, kterou způsobilo vozidlo viníka nehody jinému (úraz, materiální koda na dalích vozidlech a předmětech nehodou zasaených). Ne koda, kterou jsem jako viník nehody způsobil sobě. To zamená, e Tvůj známý vůbec nemusí být reálně obeznámen s průběhem a výsledkem likvidace jeho nehody.
To GENERALLI: Kvalita se vdycky pozná v mezní situaci. Kdy horolezec překubne při pádu lano, tak jasně pouil výrobek zn.mejd a píe se o tom v novinách a vysílá v televizi. Kdy padne do "sra.ek", tak a tehdy zjistí, kvalitu svých sociálních vazeb(raději nezkouet, aby člověk nepřiel o zbytek iluzí). V těchto souvislostech mi není známo, e by Generalli nesplnila své smluvní závazky. Info lze určitě dohledat na internetu. V pojiovácké komunitě se hovoří, e lépe umí ivotní pojitění. Poměr cena - výkon. |
| |
| |