Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Disky a pneu na C5 - obecně
Tony_Z
15.02.2013 13:26 - Re: Letní pneu na C5
Za?iato?n?k
jumep napsal(a):
o cine som sa uz vyjadril, mam jedny teraz letne a nikdy viac - na mokre v zakrute su nepouzitelne
bol tu jeden chalan ktory mal ine ciny a tak isto, plaval na vode,
bude asi rozdiel cina a cina, ale uz 2 rozdielne za mokra nebezpecne - osobne sa isto budem letnym cinam vyhybat

Přidávám se k Jumepovi. Na suchu se ty pneu mohou zdát ok, ale stáčí aby silnice jen navlhla a už auto lítá. Kokrétně pneumatiky Triangle, měl jsem je již jen na zadku 4 roky starý a 4mm. Sjezd z dálnice, mokro -standardní d隝, rychlost 45km/h. Zadek ustřelil jak na ledu, čumák proti svodidlům, naštěstí se mi to povedlo srovnat. Jezdím tam často i na poprašku sněhu na zimáčích, to tam bez jakýchkoliv náznaků smyku projíždím o 10km/h rychleji a to ještě jednou opakuji na namrzlé vozovce!

Teď se řídím tím, že horší guma jde na předek (pokud jsem s ní schopen se rozjet i ve špatných podmínkách- v případě zimních) a lepší jde na zadek. Přetáčivej smyk je fakt potvora nemytá a smrdí bočním nárazem do protijedoucícho auta nebo stromu, sloupu atd... Lepší na zadek (jak letní, tak zimní). (dřív jsem dával lepší na předek - už nikdy víc, teď to auto drží daleko lépe)

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator