Tony_Z
|
15.02.2013 13:26 -
Re: Letní pneu na C5
|
|

|
jumep napsal(a): o cine som sa uz vyjadril, mam jedny teraz letne a nikdy viac - na mokre v zakrute su nepouzitelne
bol tu jeden chalan ktory mal ine ciny a tak isto, plaval na vode,
bude asi rozdiel cina a cina, ale uz 2 rozdielne za mokra nebezpecne - osobne sa isto budem letnym cinam vyhybat
Přidávám se k Jumepovi. Na suchu se ty pneu mohou zdát ok, ale stáčí aby silnice jen navlhla a u auto lítá. Kokrétně pneumatiky Triangle, měl jsem je ji jen na zadku 4 roky starý a 4mm. Sjezd z dálnice, mokro -standardní dé, rychlost 45km/h. Zadek ustřelil jak na ledu, čumák proti svodidlům, natěstí se mi to povedlo srovnat. Jezdím tam často i na popraku sněhu na zimáčích, to tam bez jakýchkoliv náznaků smyku projídím o 10km/h rychleji a to jetě jednou opakuji na namrzlé vozovce!
Teď se řídím tím, e horí guma jde na předek (pokud jsem s ní schopen se rozjet i ve patných podmínkách- v případě zimních) a lepí jde na zadek. Přetáčivej smyk je fakt potvora nemytá a smrdí bočním nárazem do protijedoucícho auta nebo stromu, sloupu atd... Lepí na zadek (jak letní, tak zimní). (dřív jsem dával lepí na předek - u nikdy víc, teď to auto drí daleko lépe) |
| |
| |