Jsem si myslel e by se tady člověk mohl dozvědět něco o zkuenostech s konkrétními pneu.
Jako které jsou nejlepí atd. A krom poznatku e Michelin má extra velkou ivotnost a pár ojedinělých poznatků se tady dohadujete jak v parlamentu. Otevřel jsem sekci zkuenosti s pneu a tam je to úplně stejné jako tady.
Kdyby se člověk rozmýlel jestli si má koupit například třeba Barum nebo raději Kleber tak se tady nic nedozví.(obě značky mě napadly jen tak -na to nereagujte)
Tady je to "o autech na palkách". Je jasné e kdy člověk koupí to nejdraí a nejlepí, tak je to jednoduché. (kdy nic ,tak to funguje jako placebo)
Ale mě baví hledat řeení poměr Cena/Výkon a to se tady člověk moc neinspiruje...
Pro vás chytráky (to není ve zlém - stejně mě vichni bavíte) mám otázku pro změnu z mého oboru:
Máte doma vodovodní baterije na umyvadle nebo kuchyňském dřezu připojené opletenýma hadičkama na roháček? A nebo jste si koupili ty nejdraí co místo hadiček mají mosazné trubky?Kontrolujete si ty hadičky kadý rok? Proč to sem tahám?
Protoe kadou chvíli někde řeím e hadička praskne a je vytopený byt,sousedi atd...Vím e v tomto případě nejde o ivot ale chtěl jsem to dát jako příklad.(sám mám taky hadičky, lépe se to montuje )
Koupil jsem si starí C5 tak nevím jestli musím mít gumy jako majitel BMW 7...
Na předelých autech jsem to nikdy neřeil. Na BX jsem dokonce dával gumy z bazaru, co se válely celou dobu venku na sluníčku, vyrovnané do komínů na sobě...
Moje C5 mě moc baví je to "vysněný miláček" ,proto pořád sedím na C5 klubu abych jí dopřál to nejlepí
Po zimě jí budu přezouvat tak jsem si myslel e bude inspirace co jí dát za botičky. Ale tady se to zachvíli popere
Zimní jsem vybíral sám a asi přebral. Neviml jsem si Darji citát e Semperit je stlačená tma
Gumy mi přijdou dobré,v testu byly asi na 4. místě např před Nokian. Mám na nich dokonce i -made in Germany-. Ale nevím jestli u jsem z vás tak vyblbnutý ale přijde mi e mizí před očima . Třeba to nebude tak horké a 2-3 zimy vydrí.Ale na Xantii mám na zadku Bridgestone Blizak které jsem kupoval před víc jak 6 lety... Jo vím jsem hazardér ale jezdím s tím jen po Praze na práci-
Tím jsem si asi sám odpověděl e na to léto vychází nejlépe ten Michelin. Ale stejně mi to nedá pekulovat o levnějím ale dobrém řeení