Darja
|
14.02.2013 17:28 -
Re: Letní pneu na C5
|
|

|
DrMarvin napsal(a): Ale vůbec ne......já jen e jsem tu větu musel párkrát přečíst ne jsem jí pochopil ví 
tak 2 roky starý gumy neni moc.....i kdy se koukám na net na gumy....tak větina je stejně 1-2 roky starý...
Jo to věřim e lidi jsou jak pratěný......ale brát to zas tak e kdy nějakej strejda s feldou jezdí ročně 5k km tak je mu jedno e má gumy 8 let starý....hlavně e uetří....
Je to kadýho věc......ale myslim e soudný lidi by 8 let starou gumu na auto nedali 
a ne neboj..nejsem na tebe zasedlej 
To nejsou strejdové, to lidi rvou třeba na dodávky (konkrétně ty 8 let starý leáky).
Kolega si koupil gumy 10 let starý (od nás) a chrochtá si. Koupil si letňáky od Contíku na svoje kabrio a říkal, e i za detě ok.
Já bych si to netroufla, ale jak vidim, lidem je to fuk.
Před 3 měsícema jsem sháněla 4 Dunlopky... nikde nebyly skladem, a se vylouply někde v Německu... 2 roky starý. Zákazník na to neřekl ani prd, jen si chrochtal, e má svoje oblíbený Dunlopky..
Dokud TV Ňouma neuvedla reportá, tak 98% lidí netuilo, e nějaký DOT existuje, nikdo to neřeil. Teď se to řeilo tak 4 měsíce a u je to lidem zase fuk. |
| |
| |