Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Disky a pneu na C5 - obecně
Darja
14.02.2013 17:28 - Re: Letní pneu na C5
99
DrMarvin napsal(a):
Ale vůbec ne......já jen že jsem tu větu musel párkrát přečíst než jsem jí pochopil víš
tak 2 roky starý gumy neni moc.....i když se koukám na net na gumy....tak většina je stejně 1-2 roky starý...
Jo to věřim že lidi jsou jak praštěný......ale brát to zas tak že když nějakej strejda s feldou jezdí ročně 5k km tak je mu jedno že má gumy 8 let starý....hlavně že ušetří....
Je to každýho věc......ale myslim že soudný lidi by 8 let starou gumu na auto nedali
a ne neboj..nejsem na tebe zasedlej

To nejsou strejdové, to lidi rvou třeba na dodávky (konkrétně ty 8 let starý ležáky).
Kolega si koupil gumy 10 let starý (od nás) a chrochtá si. Koupil si letňáky od Contíku na svoje kabrio a říkal, že i za deště ok.
Já bych si to netroufla, ale jak vidim, lidem je to fuk.
Před 3 měsícema jsem sháněla 4 Dunlopky... nikde nebyly skladem, až se vylouply někde v Německu... 2 roky starý. Zákazník na to neřekl ani prd, jen si chrochtal, že má svoje oblíbený Dunlopky..

Dokud TV Ňouma neuvedla reportáž, tak 98% lidí netušilo, že nějaký DOT existuje, nikdo to neřešil. Teď se to řešilo tak 4 měsíce a už je to lidem zase fuk.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator