roman-jc
|
29.01.2013 06:24 -
Re: Vae zkuenost se servisem? - www.ccca.cz
|
|

|
nechci se někoho zastávat,ale v servisování aut ( kamionů )u dělám hodně dlouho, a spousty lidí chce na mě odhadnou po poslechu co tomu je a jestli to vydrí, dokonce jsou takový,který to chtěj pořeit po telefonu a dávaj tel k motoru a si poslechnu co to můe ukat nebo k převodovce co to rachtá, opravdu by člověk musel být jasnovidec a nebo mít křiálovou kouly, poslechnout si spojku a odhadovat co to ustí a jestli to vydrí bez rozebrání je nesmysl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a dělat opravu jen e se vymění vypínací loisko tak to je holý nesmysl,pokud je volné,vydře přítlačák,take po výměně loiska se za čas můe tahat převodovka znova a oprava je o to draí !!!!!!!!
měl jsem taky několik zákazníků,kteří to chtěly řeit výměnou vypínacího loiska i kdy bylo na přítlačáku vydět pokození,do měsíce jsme to dělali znova,on není rozdíl mezi spojkou osobáku a kamionu jen je oněco větí , take opravovat poslechem a posuzovat,zda to vydrí jde pouze u něčeho,ale opravdu moc záleí na zkuenostech,bohuel spojka do toho nespadá
myslete si o mně co chcete,ale pranýřovat někoho,e neodhad zda spojka vydrí a e oprava by stála jen loisko je holý nesmysl !!!!!!!!!!!!!!! |
| |
| |