najk
|
28.01.2013 22:10 -
Re: Vae zkuenost se servisem? - www.ccca.cz
|
|

|
systemof napsal(a): Jak jsem ve středu tady na clubu psal začalo mě něco pískat v motoru a při selápnutí spojky to přestalo,tak jsem jel za zatím nejmenovaným pánem,který mi C5 opravoval a u kterého jsem ji nechal pár desítek tisíc za opravy.(kdo by chtěl,tak v mých příspěvcích zjistí kam jsem jezdil)Jeliko autům moc nerozumím,musím si nechat radit.Pán se na auto podíval a konstatoval e je to spojk.loisko,ale e to není jetě akutní.V tak jsem odjel s tím,e oprava mě nemine,ale nemusím to řeit hned.Večer jsem jel pro manelku do práce cca.10 km.a na zpáteční cestě se propadl spojkový pedál a konec.Take ze závady,která mohla být opravená za 2000 kč.se stala závada za deset tisíc.Automechanik co C5 teď opravuje řekl e bych dotyčného měl nakopat do pr.... a nechat ho to zaplatit to auto nemělo vůbec jezdit.Tak vem přeji a se jim nic podobného nestane.Jetě malá poznámka.Kdy jsem mu volal hned jak se to porouchalo jestli bych to mohl nechat k němu odtáhnout a on by to opravil,to byl taky záitek v podstatě dal od toho ruce pryč.A to se vyplatí! 
i přesto, e cena dílů je vysoká, mně by zajímalo co si si nechal dělat za těch PÁR DESÍTEK tisíc (kolik to je 20,30,40,50,?) dělali jste převodovku? byla dole? |
| |
| |