Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Disky a pneu na C5 - obecně
BlueSeven
25.01.2013 20:34 - Re: Disky a pneu na C5 - obecně
99
Tak se také podělím o zkušenost s gumama z Číny. Kupoval jsem Nexen 1000 (cena 1500/kus za 215/55 ZR16 97W), je to sice Korejec, ale byl vyrobeny v Číně. Nové hloubka 7,6 mm, na mokru výborné, jak na odvod vody, tak na brždění, na suchu také bez problémů, jediný problém byla měkčí směs a po 20000km měly jen 3 mm, jiné problémy jsem nepozoroval, jo i vyvážení bez problémů.

Poté se mi podařil za dobrou cenu sehnat starší Bridgestony ER300 se 7mm vzorkem (vyrobeno v Germánii). Při první jízdě nepříjemné zjištění auto výrazně ztvrdlo, přikládám to jiné nebo pevnější konstrukci kordu. Další zjištění do zatáčky to jelo daleko lépe , když jsem zatočil, jak jsem byl zvyklý s Nexeny, tak se auto zařezávalo do zatáčky víc a víc a muselo se korigovat.

Když to shrnu, tak Bridgestony jsou super gumy, až na to že je na nich auto tvrdší. Ale Nexeny nejsou vůbec špatné i když mají proti BG horší jízdní vlastnosti, tak jsou to pořád velmi dobré gumy i když měkčí a nevydrží takový nájezd.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator