Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
Hanz 397
15.01.2013 22:23 - Re: Kdo kde potkal hajzla
U??vate?
Dnes potkal hajzla můj otec.A hned ve dvojité dávce. Je v důchodu,přes den je doma sám,bydlíme v jednom domě a dnes mu u dveří zazvonila dvojice a že prý jsou z ČEZ a že jako máme dluh na fakturách cca 5000kč a že si pro něj jdou. Naštěstí tatík,i přes svých skoro 75 let se těší dobrému duševnímu a zároveň i tak nějak obstojnému fyzickému zdraví,je vypakoval s tím,že není majitelem domu a že mají přijít,až budu doma já. Hned mi volal a já,přesto,že jsem si nebyl vědom žádného dluhu,jsem si toto radši ověřil na zákaznické lince ČEZu. Samozřejmě vše v nejlepším pořádku,tak jsem otce uklidnil a řekl mu,a zavolá pomocníky s ochránci...
Asi nikdy nepochopím,co vede tato stvoření-nemůžou to být lidi-k tomu,že si vyhlédnou starého člověka a snaží se vydělat na jeho slušnosti a neznalosti.Ač nejsem příznivcem násilí,tak v tomto případě bych k němu sáhl asi bez větších problémů a v jeho co možná nejbrutálnější formě...
Blil bych ze společnosti,ve které se najdou takoví jedinci,protože je to podle mě hlavně vinou společnosti.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator