Hanz 397
|
15.01.2013 22:23 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
Dnes potkal hajzla můj otec.A hned ve dvojité dávce. Je v důchodu,přes den je doma sám,bydlíme v jednom domě a dnes mu u dveří zazvonila dvojice a e prý jsou z ČEZ a e jako máme dluh na fakturách cca 5000kč a e si pro něj jdou. Natěstí tatík,i přes svých skoro 75 let se těí dobrému duevnímu a zároveň i tak nějak obstojnému fyzickému zdraví,je vypakoval s tím,e není majitelem domu a e mají přijít,a budu doma já. Hned mi volal a já,přesto,e jsem si nebyl vědom ádného dluhu,jsem si toto radi ověřil na zákaznické lince ČEZu. Samozřejmě ve v nejlepím pořádku,tak jsem otce uklidnil a řekl mu,a zavolá pomocníky s ochránci...
Asi nikdy nepochopím,co vede tato stvoření-nemůou to být lidi-k tomu,e si vyhlédnou starého člověka a snaí se vydělat na jeho slunosti a neznalosti.Ač nejsem příznivcem násilí,tak v tomto případě bych k němu sáhl asi bez větích problémů a v jeho co moná nejbrutálnějí formě...
Blil bych ze společnosti,ve které se najdou takoví jedinci,protoe je to podle mě hlavně vinou společnosti. |
| |
| |