Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Akumulátor
Roman5
14.01.2013 18:55 - Re: Akumulátor
99
Zdravím....před rokem jsem zde měl stejný problém s baterkou....tuhá zima ji odrovnala...ale zase na to jak tam byla dlouho tak jsem si ji měl doma vystavit....koupil jsem novou a jak zde uvadite nechal nacist klíček a vše bylo v pohodě....až do dneška....ráno jsem přišel k autu a ručička baterky byla uplne v levo ale ne v červeném....otočím klíčem a nastartuju.....ručička krásně vystoupala na pozici kde má být...říkám si super.....po ujetí asi 500 m přijedu na křižovatku a ručička začne klesat na puvodní hodnotu jak jsem jí našel ráno....srdce se mi sevřelo....rozjíždím se tedy a zase vše jak má být....no nic....zajedu k autoelektrikaři...nejdříve jsem tedy prošel kabely co u ni jsou jestli není někde něco uklepanýho...a nic....elektrikař všechno změřil a k nejakému kolísání tam dochazelo ale ríkal ze altik je ok.....mam najeto 125 tis km a je bosch....ten pry vydrží ještě jednou tolik.....tak ated babo rad.....auto jsem odvezl a nekolik dní bylo klid.....no adnes zase ta rucicka blba.....zajimalo by me jestli jste se s tim taky nekdo setkal....diky za odpověd...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator