duff74
|
09.01.2013 20:53 -
Re: Odhaněč hlodavců
|
|

|
No ani bych trpěl přehnaným sebevědomím, tak se v oblasti boje proti havěti v motoru povauju za odborníka. Ve zkratce vypíu co jsem pouil:
biologické zbraně:
tygří, lví, vlčí, psí trus. Dále pak ze stejných predátorů i srst. Lidské vlasy nebarvené. Vechno zcela marně. Ve sehnáno ze ZOO Lená.
chemické zbraně: speciál sprej na kuny německé provenience z BOSCH Servisu za cca 300,-Kč. Bez úspěchu.
elektronické zbraně: plaič kun od fy Deramax na 9V za cca 450,-Kč. Výsledek vysoce pochybný.
Momentálně jedu na naftalínové válečky v silonce. Smrdí to jak sviňa, ale v kabině to není cítit. Jen občas při couvání. Výsledek zatím nejvíce uspokojivý. Podle stop mi motorem proběhnou, ale kody zatím nedělají. I kdy na sněhu vidím, e se kolem auta motají prakticky kadou noc.
Manelčina kolegyně má C3 a u od léta 3x neodjela do práce, její manel Octávku I a to jim nějak nevoní, take mi chtěla namluvit, e kuny mají ve zvlátní oblibě Citroeny. To jsem jí dlohoudobou zkueností vyvrátil, protoe mi kuny likvidovaly 120, Opel Vectra B, Opel Zafira, Citroen Xsara a teď i C5 a nepřipadá mi, e by byly nějak vybíravé ve značkách. Manelka ma Forda Fiestu, ale ten je tak holý, e nemá ani tapec v motoru, take kuny tam asi chodí jen jako do sauny. Zvlátní, e mi nikdy nelikvidovaly kabely ani hadice, ale chutnal jim vekerý tapec v motoru, hlavně ten zespodu haupny. Na Vectře mi z něho zbyly jen ty obvodové cvoky, take ten dalí jsem obalil do pletiva na králikárny. Celkem to fungovalo, jen jsem trnul, aby se pak nepustily do hadic příp. kabelů.
Take prozatím jsem věrný naftalínu a pokud to u někdo taky zkouel, tak bych uvítal dalí zkuenosti. potom bych na to mohl napsat třeba seminárku |
| |
| |