Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Odhaněč hlodavců
duff74
09.01.2013 20:53 - Re: Odhaněč hlodavců
99
No aniž bych trpěl přehnaným sebevědomím, tak se v oblasti boje proti havěti v motoru považuju za odborníka. Ve zkratce vypíšu co jsem použil:

biologické zbraně:
tygří, lví, vlčí, psí trus. Dále pak ze stejných predátorů i srst. Lidské vlasy nebarvené. Všechno zcela marně. Vše sehnáno ze ZOO Lešná.

chemické zbraně: speciál sprej na kuny německé provenience z BOSCH Servisu za cca 300,-Kč. Bez úspěchu.

elektronické zbraně: plašič kun od fy Deramax na 9V za cca 450,-Kč. Výsledek vysoce pochybný.

Momentálně jedu na naftalínové válečky v silonce. Smrdí to jak sviňa, ale v kabině to není cítit. Jen občas při couvání. Výsledek zatím nejvíce uspokojivý. Podle stop mi motorem proběhnou, ale škody zatím nedělají. I když na sněhu vidím, že se kolem auta motají prakticky každou noc.

Manželčina kolegyně má C3 a už od léta 3x neodjela do práce, její manžel Octávku I a to jim nějak nevoní, takže mi chtěla namluvit, že kuny mají ve zvláštní oblibě Citroeny. To jsem jí dlohoudobou zkušeností vyvrátil, protože mi kuny likvidovaly Š 120, Opel Vectra B, Opel Zafira, Citroen Xsara a teď i C5 a nepřipadá mi, že by byly nějak vybíravé ve značkách. Manželka ma Forda Fiestu, ale ten je tak holý, že nemá ani tapec v motoru, takže kuny tam asi chodí jen jako do sauny. Zvláštní, že mi nikdy nelikvidovaly kabely ani hadice, ale chutnal jim veškerý tapec v motoru, hlavně ten zespodu haupny. Na Vectře mi z něho zbyly jen ty obvodové cvoky, takže ten další jsem obalil do pletiva na králikárny. Celkem to fungovalo, jen jsem trnul, aby se pak nepustily do hadic příp. kabelů.
Takže prozatím jsem věrný naftalínu a pokud to už někdo taky zkoušel, tak bych uvítal další zkušenosti. potom bych na to mohl napsat třeba seminárku

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator