Hanz 397
|
22.12.2012 13:57 -
Re: Citroen C6 vseobecne
|
|

|
c5vyskov napsal(a): Nehodnotím spolehlivost nebo pohodlí XM. Ale to co prodává je design, bezpečnost... Postavte si vedle sebe XM z roku 2000 a BMW nebo Audi. Hranaté XM by skvěle zapadalo do roku 85 a naopak to BMW by člověk klidně tipl na 2005. No a bezpečnost? Golf z roku 97 dopadl v crashtestech líp a to je auto o 2 třídy ní.
Po C6 naopak touím víc a víc  Ceny dílů jsou děs, ale druhá věc je, co se opravdu bude měnit a co jde opravit, sehnat v druhovýrobě... Servisovat v autorizáku C5 je taky sebevrada.
Někdo si postaví bazén, někdo koupí ultralight, dalí koupí Mustanga, my tady sníme o C6... Ani jedno není volba z rozumu. Jene, kdy ji miluje, není co řeit 
U toho BMW si tak jistej nejsem-kdy přijede nějaká 2000,tak je to opravdu i vzhledem stará je..a... A větinou je to i hroznej pelech. Je to moná tím,e ty auta vidím denně,ale kdy přijede třeba i 2006,2007,tak to jsou větinou taky starý pelechy.Moná je to kilometrama,protoe kdy vidím takhle starou C5(neřku-li C6)tak větinou vypadá líp.XM bylo designem v době uvedení na trh íííleně nadčasový a takový auta stárnou rychlej,ne auta s konzervativním=pro mě nudným designem.
A si myslí kdo chce,co chce,já prostě do C6 po C5 půjdu,protoe pro mě neexistuje jiná monost upgrade auta. |
| |
| |