vilous
|
19.12.2012 07:43 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Zlepily se mi finance a ihned jsem začal slintat, jak koupit c5 III kolem 200 000 Kč. No a vyřeila to dcera (16 let - mimo veřejné komunikace ji jezdí s dosavadní C5) jasným dotazem PROČ?
No a to mne zabrzdilo a napsal jsem si klasické plus a minus a s úasem jsem zjistil, e fakt není proč. Za tu cenu by auto bylo jeté něco přes 150 000 km, co je zhruba můj současný stav. Kastle mi nerezaví, tak tento důvod taky odpadá. Stávající motor byl 2001 vyhláen celosvětovým dieselem roku a prý jsou i milionáři s tímto mototrem - tak tento důvod taky snad není. U současného vím, co bylo měněno, u nového metoda věř a víra tvá tě uzdraví. Take nový spíe hůře. No a kdyby vedle sebe teoreticky stála zcela nová C5 I a C5III, tak trojková verze vítězí jen drobnými vychytávkami typu elektrické páté dveře, elektrická ruční brzda... Ale uvnitř včetně kufru je novějí model mení, bez odkládacích prostor.
No a kdybych jen část peněz pro nové auto dal do údrby starého, tak tam mohu mít pozlacené kliky 
Take závěr jasný - dokud mne stávající nenase..., tak jetě nějakou dobu vydrí. |
| |
| |