Stanly
|
25.11.2012 22:36 -
Re: Nestartuje / C5 I 2.2HDi
|
|

|
Ahoj vichni. Musím se připojit do této diskuze. Mám tento vůz 2 měsíce a za tu dobu se mi 2x stalo, e jsem nemohl nastartoval. Otočim klíčkem a ticho, jen v prostoru motoru po otevření kapoty je slyet, e se něco točí. Poprvé jsem odpojil baterku, samozřejme to přestalo, následně připojil a ve OK. Natočil jsem bez potíí. ádná hláka nějaké poruchy. Po druhé se mi to stalo včera. Ve normálně fungovalo. Dojel jsem na místo určeni. Po několka hodinách chci odjet a nic. Zkouel jsem několikrát otočit kličem, ale nic. Juknu pod kapotu a opět ten um, jak se něco točí. Po chvilce to samo bez mého zásahu vypnulo. Jdu vůz natočit a ve OK. Tak nevím, co se můe točit, ale ventilátor to není. Nějak si nedovedu představit, e by se startér točil naprázdno, přeci teprve sepnutá cívka, kdy je pastorek vsunut do zubů setrvačníku spustí startér, ale ten hluk vycházel jakoby od startéru. Můete někdo poradit. A jetě prosím o radu. Mám AP a občas se mi stane, e při startování je slyet silné chrastění. Musím AP přehodit na neutrál, nebo naopak z neutrálu na P, pak jde natočit normálně. Díky vem za rady a příspěvky. |
| |
| |